Tot 1 mei kan je je aanmelden voor AEMA Hybrid, de nieuwe online opleiding van de Amsterdam Electronic Music Academy

Conservatorium van Amsterdam lanceert AEMA Hybrid in september 2022

Muzieknieuws 08-04-2022 08:58

In september 2022 start het Conservatorium van Amsterdam AEMA Hybrid: een grotendeels online te volgen studieprogramma aan de Amsterdam Electronic Music Academy (AEMA). De focus ligt op muziekproductie: mixen, masteren en sounddesign en het werken met hardware, zoals analoge synthesizers. Ook is er veel aandacht voor de performancekant van het vak van dj/producer. Aanmelden kan tot 1 mei!

AEMA Hybrid richt zich op studenten die in hun eigen tempo willen studeren, online. Een succesvolle afronding van de opleiding leidt tot hetzelfde Associate Degreediploma als van de opleiding op locatie in Amsterdam.

Tijdens je AEMA Hybrid opleiding volg je vakken op het gebied van muziektechnologie, compositie, muziektheorie, cultuur en geschiedenis. Ook krijg je inzicht in de werking van de muziekindustrie, in contracten en auteursrechten, ondernemerschap en marketing, zodat je je na de opleiding als zelfstandig kunstenaar kan vestigen.

Vanuit huis of je eigen studio 
Je volgt de opleiding vanuit huis, of je eigen studio via online videolessen en een state-of-the-art  leermanagementsysteem. Je werkt samen met studenten en docenten en krijgt persoonlijke feedback. Daarnaast zijn er enkele verplichte lesweken per jaar op locatie in Amsterdam per jaar, waar je deelneemt aan projecten, specifieke studieopdrachten, examens en waar je rechtstreeks feedback krijgt.

Interesse? Voor meer informatie over de toelating kijk op www.consam.nl/aemahybrid.

Aanmelden voor AEMA Hybrid 2022-2023: vóór 1 mei 2022.

 

 

zoeken
zoeken