Brood en Spelen podcast met Musicmaker Gear Talk!

Chris Dekker over Korg, Gibson, DrumNbase en de St.Vincent Music Man gitaar

Muzieknieuws 09-09-2021 15:14

Musicmaker is partner van de podcast Brood en Spelen. Inmiddels vind je 30 afleveringen in je favoriete podcastservice. Vandaag is de 30ste aflevering verschenen, de eerste na de zomerstop. In die aflevering kun je luisteren naar de eerste Musicmaker Gear Talk. Onze redacteur Chris Dekker neemt de nieuwste gear onder de loep!

In deze eerste Musicmaker Gear Talk behandelt Chris een bijzonder instrumentkleed van DrumNbase, een Gibson voor Noel Gallagher, software van Korg, de nieuwste Music Man van St. Vincent en de Gibson Non Reversed Thunderbird.

Onderwerpen in deze 30ste Brood en Spelen aflevering: Chris Moorman van Popronde Nederland vertelt over de veranderingen die dit reizende festival heeft moeten maken. Daarnaast heeft hij volop tips voor Popronde-deelnemers. Ook praat presentatrice Amber Roner met Meis over Unmute Us en met Ben Forte over zijn nieuwe EP 'Rusten' en zijn rol in de reclames van een bekende treinvervoerder. 

Brood en Spelen 
In de wekelijkse podcast Brood en Spelen neemt Amber Roner de hedendaagse muziekwereld onder de loep. Jasper van Vugt en Lars Kelpin belichten in ‘Brood en Spelen Backstage’ de persoonlijke kant van het muziek maken. Ze ontvangen programmeurs, A&R-managers, festivalorganisatoren, artiesten, boekers en managers. 

 

 

 

zoeken
zoeken