Musicmaker mei-juni editie is uit!

Bestel zonder verzendkosten bij onze webshop Muziekmagazines.nl

Muzieknieuws 09-04-2021 10:13

Musicmaker mei-juni is uit! Voor 7,50 krijg je 'm thuisgestuurd. Heb je de vorige editie gemist? Dan sturen we je de vorige editie plus de nieuwe editie toe voor slechts 9,90.

Deze lockdownactie is helaas alleen geldig binnen Nederland, want naar Belgie versturen kost al bijna € 9,90. Je kan de edities natuurlijk wel los bestellen vanuit Belgie, voor € 7,50. 

Klik hier om Musicmaker los te bestellen of een abonnement te nemen. Vinden wij natuurlijk super als je een abonnement neemt! 

MUSICMAKER 482, MEI-JUNI 2021
De mei-juni editie van Musicmaker staat weer boordevol met alles wat je wilt weten als muzikant van nú! Wat kan je met Bandcamp en Spotify, bijvoorbeeld. De do’s en don’ts van endorsmentsdeals. En zijn memberships een mooie nieuwe promomethode?

Natuurlijk interviewen we ook tal van muzikanten die inspireren, zoals Laura Jansen, Luwten, Marcel van As, Sven Hammond en René Boxem van Blackbriar.

Veel gear en software in deze editie ook: Ableton brengt een update uit van Live, we testen Ibanez en Fazley akoestische gitaren, een Harley Benton amp, een Epiphone bas, de Korg Opsix synth, een legendarische Hohner mondharmonica, Zoom’s PodTrak 4 voor als je wilt gaan podcasten, en tal van kleingoed zoals de Groovetech Multi-mini.

Verder 17 albumrecensies en aankondigingen van Popronde en Hybrid Drums Experience.

Klik hier om Musicmaker los te bestellen of een abonnement te nemen.

 

zoeken
zoeken