Lakshmi in Aquarium Sessions

Muzieknieuws 16-12-2020 09:12

Laskshmi bezocht onze redactie voor de opnames van haar Songwriting Worlkout voor muzikantenconferentie No Mans Land. Voorafgaand daaraan deed Lakshmi een sessie met violiste-zangeres Paulien Koning voor onze Aquarium Sessions. Bekijk de live uitvoeringen van de songs Bones & Cigarettes en Lullaby in dit artikel.  

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is een kleine ruimte, die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we regelmatig de Aquarium Sessions: miniconcerten, video-interviews en tutorials met interessante muzikanten.

Lakshmi staat bekend om haar combinatie van gruizige elektronica, singer/songwriter-liedjes, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Lakshmi noemt het zelf ‘Pop Noir’. Met haar voorstelling Adem ging ze de theaters in, en nu – in coronatijd – presenteert ze theatervoorstelling Huidhonger.

Op Musicmaker.nl vind je highlights van het eerste jaar Aquarium Sessions, met onder meer:

  • Wies met Jasper Meurs
  • Tutorial Stem Je Drums met Wim Breugelmans
    Eagle-Eye Cherry
  • Tutorial Silent Recording met Kevin Storm
  • Jett Rebel
  • En de nieuwste sessie met Lakshmi

Abonneer je op ons Aquarium Sessions YouTube-kanaal, klik het belletje aan, en blijf zo op de hoogte van nieuwe sessies: www.youtube.com/c/aquariumsessions 

Aquarium Sessions is een project van Musicmaker, Slagwerkkrant, De Bassist, Gitarist en Interface (media for musicians). Mede mogelijk gemaakt door Q-Factory Amsterdam. Powered by Audient, Auralex, Blue, Pro Tools, Bose en Tama.

 

zoeken
zoeken