Nieuwe gitaren van Sterling by Music Man

In de series Axis, Cutlass en Majesty

Merknieuws 15-04-2024 16:04

Sterling by Music Man heeft een enorme reeks nieuwe gitaren gelanceerd, in drie verschillende series: Axis, Cutlass en Majesty.

Dit zijn de nieuwe 2024 gitaren:
Axis 
Cutlass CT30 / CT50 / CT50Plus / 7-STRING RICHARDSON
Majesty

Cutlass CT50 Plus Demo  door Nick Hames:

 


AXIS
De Axis gitaar heeft een 5-weg schakelaar, een asymmetrische hals en een vintage geïnspireerde tremolo. De gevlamd esdoorn top is vernieuwd. 


CUTLASS CT30 (HSS-PICKUPCONFIGURATIE)
Geïnspireerd door vintage gitaren, maar gemaakt met moderne versieringen, levert de Cutlass CT30 een tijdloos geluid. Deze gitaar heeft een HSS-pickupconfiguratie met 5-weg schakelaar, vintagestijl tremolo en een oversized 4+2 headstock.


CUTLASS CT30 (SSS-PICKUPCONFIGURATIE)
Deze gitaar heeft een SSS pickupconfiguratie, ook met een 5-weg schakelaar, vintagestijl tremolo en een oversized 4+2 headstock.


CUTLASS CT50
De Cutlass CT50 heeft een hals van geroosterd esdoorn en lockingtuners. De gitaar heeft ook een vintagestijl tremolo, een oversized 4+2 headstock voor een rechte snaarhoek en een HSS-configuratie met 5-wegschakeaar.


CUTLASS CT50 PLUS
De CT50 Plus geeft deze moderne klassieker nog meer mogelijkheden. Bovenop de hals van geroosterd esdoorn, lockingtuners en een vintage tremolo heeft dit opgewaardeerde model de gloednieuwe Modern HSS pickups, die extra punch bieden, evenals een push-push midboostregelaar en witte parelmoeren blockinlays voor extra flair. Het is het perfecte alles-in-één werkpaard voor elke moderne speler.


CUTLASS 7-SNARIGE RICHARDSON
De 7-snarige Richardson is ontworpen om aan de eisen van Jason Richardsons techniek te voldoen en heeft een speciaal gevormde onderste  hoorn voor makkelijke toegang tot de hoogste frets en een hals van geroosterd esdoorn met palissander toets. De gitaar biedt ook door Sterling by Music Man ontworpen humbuckers, een 12 dB push-push volumeboost, een coilsplit push-push toonregelaar en eenmoderne tremolo.


MAJESTY
Met een gedurfd innovatief gitaarontwerp markeert de Majesty de samenwerking tussen Sterling by Music Man en John Petrucci. Met een mahonie hals met ongeëvenaarde toegang tot de hoogste frets, 3-weg pickupselector en 12 dB push-push volumepot, is de Majesty een heel fraai ontwerp.


7-SNARIGE MAJESTY
Zoals hierboven, maar 7-snaars!


Distributie: Algam Benelux

Lees hier veel meer over de nieuwe Sterling modellen
, inclusief alle kleueren en specificaties. 

zoeken
zoeken