NAMM 2024: Nieuwe kleuren en een custom shop bij Music Man

Merknieuws 29-01-2024 12:11

Zoals we in het nieuwsartikel over Sterling by Music Man al vertelden: Amerikaanse Music Man's zijn - net als Amerikaanse Laklands - alleen nog maar rechtstreeks te krijgen. Misschien ontstaat er wat grijze import, maar een US Music Man in een winkel zal een zeldzaamheid worden in Europa. Er was nieuws en natuurlijk melden we je dat.

StingRay Special Bass
Op de NAMM in Anaheim - een voorstad van LA - toonde Music Man vooral nieuwe kleurstellingen van de meest moderne versie van de StingRay. Heb je liever een klassiek model? Het merk uit San Luis Obispo kwam onlangs met een serie reissues en ook daarover hebben we een nieuwbericht gemaakt. Klik hier om dat te lezen. Terug naar de moderne incarnatie. Deze winter komen er 2 nieuwe kleuren bij en die zie je hieronder. Onder de foto's vind je meer nieuws, dus scroll vooral door.





Ball Family Reserve
Onder de naam Ball Family Reserve, afgekort tot BFR, brengt Ernie Ball's Music Man regelmatig bassen uit die zeer gelimiteerd worden gebouwd. De nieuwste telg heet Moonbeam (hoofdfoto) en is er alleen met vijf snaren en twee humbuckers.



Custom Design Experience.
Onder deze naam kan je binnenkort bij Music Man terecht voor een totaal custom instrument en voorlopig kan je alleen kiezen voor een custom StingRay bas. Er is vervolgens keuze uit vier- of vijfsnarig, links- of rechtshandig, een of twee humbuckers en verder 30 unieke afwerkingen, drie hardware-afwerkingen, vijf slagplaaytopties, twaalf (gefret) en twee halsopties (fretloos) en twee halsprofielen. Dit voorjaar gaat het programma van start.

Meer info over de NAMM-nieuwtjes? Check de Music Man-website

 

zoeken
zoeken