NAMM 2024: Gamechanger Audio presenteert Mod serie effecten

Chorus, delay en reverb

Merknieuws 25-01-2024 16:31

Gamechanger Audio weet elk bestaand effect opnieuw uit te vinden met nieuwe klanken en functies. Zo ook de op NAMM gepresenteerde Mod serie, bestaande uit een chorus, delay en reverb die reageert op je speeldynamiek.

 De pedalen uit de Mod serie zien er bijzonder uit met een verzonken middendeel en regelaars opd e twee verhogingen aan de zijkant. De regelaars en schakelaar voor het effect vind je aan de rechterkant, aan de linkerkant het Mod-gedeelte dat de dynamiek en toonhoogte van je spel volgt.

Het bijzondere zit in de combinatie van het linker en rechter gedeelte, dus als je de toonhoogte of dynamiek koppelt aan parameters van het effect. Dit doe je met kleine patchkabeltjes die je zelf kan plaatsen. Zo kan je krijgen dat de reverb langer uitklinkt als je hard aanslaat, of dat de delaytijd vernadert naarmate je hoger gaat spelen.

Elk effect heeft vier parameters die je zo kan bedienen. Voor de Reverb zijn dat level, decay tone en drive. De Delay heeft level, time, feedback en tone. En de Chorus kan je instellen met level, depth, rate en feedback.

Daarnaast heeft elk effect drie standen. Zo kan je bij Reverb kiezen uit plate, spring en hall, heeft de Delay tape, analog en digital standen en de Chorus chorus, ensemble en flange.

Meer info: gamechangeraudio.com

zoeken
zoeken