Cordial presenteert de elements-serie kabels

Merknieuws 01-11-2023 17:11

Kabels zijn essentieel voor elke muzikant. Cordial wil voor wie een krap budget heeft toch kwalitatief goede kabels leveren. Daartoe hebben ze de elements-serie gelanceerd.   

                                              -  advertorial  -

Dit zijn de nieuwe kabels uit die elements-serie.

 

EI PP

De EI PP is een instrumentkabel voor echte rockers. De robuuste 6,3 mm pluggen in combinatie met vernikkelde contacten en een duurzaam PVC omhulsel houden stand bij zelfs de grootste optredens of smerigste repetitieruimtes.

Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbele afscherming van spiraalafscherming en geleidend plastic transporteren zelfs de meest rockende songs onvervalst naar hun bestemming. Door de enkelvoudige strengconstructie (28 x 0,10 mm) en het robuuste maar buigzame PVC omhulsel is de kabel bijzonder flexibel en kan hij gemakkelijk worden opgerold. Dankzij de metalen spiraalvormige buigbescherming is de kabel zelfs bestand tegen zwaardere belastingen.

 

EI PP-TWEED-BL

De EI PP-TWEED-BL is een instrumentkabel voor stijlbewuste muzikanten. Visueel maakt hij indruk door de combinatie van een bescheiden, zwart/blauw textielomhulsel en zwarte 6,3 mm pluggen met vernikkelde contacten. Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbele afscherming van spiraalafscherming en geleidend plastic transporteren zelfs de hardste riffs zonder hoorbare wijzigingen. Door de enkeladerige constructie (28 x 0,1 mm), het robuuste maar flexibele PVC en het fijne textielomhulsel is de kabel bijzonder flexibel en gemakkelijk op te rollen.

 

EI PP-TWEED-RD

De EI PP-TWEED-RD instrumentkabel combineert een textielomhulsel van rood en zwart met zwarte 6,3 mm jackpluggen en vernikkelde contacten.

Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbele afscherming van spiraalafscherming en geleidend plastic brengen zelfs de meest verschroeiende riffs puur en kokend heet naar hun bestemming. Door de enkelvoudige strengconstructie (28 x 0,1 mm), het robuuste maar buigzame PVC-mengsel en het vuurrode textielomhulsel is de kabel bijzonder flexibel en kan hij gemakkelijk worden opgerold. Let op: verbrand je handen niet!

EI PP-TWEED-YE

De EI PP-TWEED-YE is een stevige kabel die een hoogwaardig textielomhulsel in goudkleur combineert met zwarte 6,3 mm jackpluggen en vernikkelde contacten.

Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbele afscherming van spiraalafscherming en geleidend plastic brengen zelfs de meest elegante partijen onaangetast naar hun bestemming. Dankzij de enkelvoudige draadconstructie (28 x 0,1 mm), het duurzame maar buigzame PVC en het voortreffelijke textielvlechtwerk is de kabel bijzonder flexibel en kan hij gemakkelijk worden opgerold.


EI PR
De EI PR is een instrumentkabel met haakse plug voor ambitieuze rocksterren. De stevige 6,3 mm pluggen (1x recht, 1x haaks) in combinatie met vernikkelde contacten en een duurzaam PVC omhulsel zijn bestand tegen zelfs de ruigste oefenruimtes of podia.

Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbel scherm van spiraalafscherming en geleidend plastic brengen zelfs de meest rockende hymnes in zuivere vorm naar hun bestemming. Door de enkelvoudige strengconstructie (28 x 0,1 mm) en het robuuste maar buigzame PVC is de kabel bijzonder flexibel en kan hij gemakkelijk worden opgerold. Dankzij de metalen spiraalvormige buigbescherming is de kabel zelfs bestand tegen zwaardere belastingen.

 

EI PR-TWEED-BL 

De EI PR-TWEED-BL is een instrumentkabel met één haakse plug. Visueel maakt hij indruk door de combinatie van een bescheiden, zwart/blauw textielomhulsel en zwarte 6,3 mm pluggen (1x recht, 1x haaks) met vernikkelde contacten.

Het geleideroppervlak van 0,22 mm² en een dubbele afscherming van spiraalafscherming en geleidend plastic transporteren zelfs de hardste riffs zonder hoorbare aantasting. Dankzij de enkeladerige constructie (28 x 0,1 mm), het robuuste maar flexibele PVC en het fijne textielomhulsel is de kabel bijzonder flexibel en gemakkelijk op te rollen.

 

ED AA

De ED AA is een 5-pins MIDI-kabel. De robuuste MIDI-pluggen met vernikkelde contacten en spatbescherming zorgen in combinatie met een duurzame en vlekbestendig PVC omhulsel voor een lange levensduur, zelfs in vuile omgevingen.

Het geleideroppervlak van 4x 0,14 mm² en de afscherming van gedraaid koperdraad (spiraalafscherming, 95% dekking) zorgen voor een veilige en ongewijzigde signaaloverdracht.

ED FM

De ED FM is een betrouwbare 3-pins AES/EBU 110-ohm DMX-kabel. De robuuste 3-pins XLR-connectoren met vernikkelde contacten in combinatie met een slijtvast PVC omhulsel garanderen een lange levensduur, zelfs in stoffige omgevingen.

Het geleideroppervlak van 2x 0,22 mm² en een afscherming van gedraaid koperdraad en een AL/PT-folie (spiraalafscherming + folieafscherming, 100% dekking) zorgen voor een veilige en ongewijzigde signaaloverdracht met een karakteristieke impedantie van 110 ohm.

 

EL LL 215

De EL LL 215 is een betrouwbare luidsprekerkabel. De robuuste 4-polige speaker twist connectors (speakon) in combinatie met een duurzaam PVC omhulsel garanderen een lange levensduur, zelfs in vuile omgevingen.

Het geleideroppervlak van 2x 1,5 mm² zorgt voor een lage geleiderweerstand (9,5 ohm/km) en dus voor zeer lage thermische verliezen, zelfs over langere afstanden. De stekkers worden beschermd door een vergrendelingsmechanisme.

 

EM FM

De EM FM is de microfoonkabel voor vocals. De robuuste XLR connectoren met vernikkelde contacten in combinatie met een duurzaam PVC omhulsel houden stand bij zelfs de grootste optredens en smerigste repetitieruimtes.

Het geleideroppervlak van 2x 0,22 mm² en de afscherming van gedraaid koperdraad (spiraal afscherming, 95% dekking) zorgen voor een kristalheldere en onveranderde signaaloverdracht. De enkeladerige constructie (28 x 0,1 mm) en het robuuste maar buigzame PVC omhulsel zorgen voor een bijzonder flexibele XLR-kabel die gemakkelijk op te rollen is.

 

EM VK

De EM VK is een gebalanceerde verlengsnoerl met 6,3 mm stereo-jack en -contrajack, bijvoorbeeld voor en langere hoofdtelefoonsnoer. Het duurzame PVC omhulsel is bestand tegen de zwaardere belastingen. De overdracht is gebalanceerd.

Het geleideroppervlak van 2x 0,14 mm² en de afscherming van gedraaide koperdraden (spiraalafscherming, 95% dekking) beschermen tegen storende invloeden van buitenaf. De enkeladerige constructie (18 x 0,1 mm) en het robuuste maar flexibele PVC omhulsel zorgen voor een bijzonder flexibele stereo-verlengkabel die gemakkelijk op te rollen is.

 

EU PP

 

De EU PP is een ongebalanceerde dubbele kabel om bijvoorbeeld beide kanalen van een keyboard (stereo) aan te sluiten op twee 6,3 mm mono-jackingangen. De overdracht is ongebalanceerd. De robuuste jackpluggen met vernikkelde contacten, gekleurde kanaalmarkering, gespoten buigbescherming en een duurzaam PVC omhulsel garanderen een lange levensduur.

Het geleideroppervlak van elk 0,14 mm² en de afscherming van gedraaid koperdraad (spiraalafscherming, 90% dekking) zorgen voor een kristalheldere en onvervormde signaaloverdracht. De enkeladerige constructie (18 x 0,1 mm) en het robuuste maar flexibele PVC omhulsel zorgen voor een dubbele kabel die gemakkelijk op te rollen is.

 

EY ECC

 

De EY ECC is een Y-adapter van 1x tulp(cinch/RCA)-aansluiting naar 2x tulp voor het splitsen van audiosignalen. De gegoten buigbescherming zorgt voor een lange levensduur.

Het geleideroppervlak van 0,14 mm² en een spiraalvormige afscherming beschermen je signalen tegen externe interferentie. De enkeladerige constructie (18 x 0,1 mm) en het robuuste maar buigzame PVC omhulsel maken hem bijzonder flexibel.

 

EY WRMM

De EY WRMM is een Y-adapter van 1x 3,5 mm haakse mini-jack (stereo) naar 2x XLR male voor het splitsen van stereo-audiosignalen in twee kanalen.  De gegoten buigbescherming zorgt voor een lange levensduur.

Het geleideroppervlak van 0,14 mm² en een spiraalvormige afscherming beschermen je signalen tegen externe interferentie. De enkeladerige constructie (18 x 0,1 mm) en het robuuste maar buigzame PVC omhulsel maken hem bijzonder flexibel.

Meer informatie bij Cordial.

Cordial wordt gedistribueerd door Algam Benelux
Check hier de winkels die Cordial verkopen in de Benelux

 

zoeken
zoeken