Saramonic BlinkMe B2 - Microfoon met recorder voor streaming, podcasts, vlogs etc

Met touchscreen en grafische mogelijkheden

Merknieuws 10-11-2023 07:11

Allerlei merken zorgen voor een stortvloed aan producten gericht op ‘content creators’. Een opvallend product is deze draadloze microfoon met touchscreen van Saramonic. Je kunt er zelfs mee opnemen!

De BlinkMe B2 van Saramonic is een opvallend vormgegeven apparaat. Er zijn twee ronde schijven die fungeren als draadloze microfoon. Je kunt ze op je lichaam dragen of dankzij een magneet op een metalen oppervlak – bijvoorbeeld bovenop een camera - bevestigen.

In het 1,3 inch touch display zie je de staat van de batterij en het opnamelevel dat je ook via het display kunt bijregelen. Met een bijbehorende app kun je ook graphics, knoppen en logo’s naar eigen smaak tonen op het display.

De twee microfoons staan draadloos (2,4GHz band) in contact met een receiver die meteen als oplaadstation fungeert. Oplader en mics klikken middels magneetjes mooi in elkaar zodat je ze makkelijk kunt meenemen. De microfoons zijn rondomgevoelig en registreren geluid in 24 bits bij 48kHz samplerate.

Het systeem kan natuurlijk via usb-c aangesloten worden op een opnameapparaat als een camera, smartphone of tablet, maar ze nemen ook zelf op. Daarvoor is er 8Gb geheugen en er wordt zelfs een tweede -6dB safety track opgenomen. Verder heeft het oplaadstation 2 usb-c outputs voor audio, er is een optionele noise reduction en de mics maken gebruik van frequency hopping als het druk is op de zendfrequenties. Er kan dus eigenlijk niks meer mis gaan met het geluid.

Een slim, compact en veilig systeem om geluid te registreren en ook nog met een persoonlijke touch dankzij de graphics op het touchscreen.
€ 315,- 

Distributie Hyperactive Benelux

Meer informatie

 

zoeken
zoeken