Audio-Technica presenteert een Hoofdtelefoon speciaal voor streaming, de ATH-M50xSTS

Merknieuws 09-11-2023 11:11

Podcasten is populair, niet alleen over allerlei relevante en minder relevante onderwerpen, maar ook als promotie voor je producties, je band, of je dj-activiteiten. Met de nieuwe ATH-M50xSTS van Audio-Technica ben je daarvoor optimaal uitgerust.

                                           - advertorial - 

De ATH-M50xSTS StreamSet is speciaal gericht op podcasters en content creators, maar kan ook erg handig zijn voor communicatie tussen een producer achter zijn daw en muzikanten of vocalisten en voor producers die op een comfortabele en betrouwbare manier hun eigen stem willen opnemen.

Er zijn twee uitvoeringen, van de ATH-M50xSTS, een met jack/xlr en een met usb.

De basis is de bekende ATH-M50x gesloten studio hooftelefoon die zijn kwaliteiten ruim bewezen heeft. Deze wordt aangevuld met een ‘back electret’ condensatormicrofoon met een cardioïde karakteristiek uit Audio-Technica’s 20-serie. De hoofdtelefoon heeft  twee sets 45 mm oorkussens (isolerend en meer open) en een impedantie van 38 Ohm. De ATH-M50xSTS-XLR heeft een 2 meter lange kabel met minijack en een adapter voor jack wordt bijgeleverd.

De condensatormicrofoon is via een verstelbare ‘boom’ aan de hoofdtelefoon bevestigd zodat je altijd een optimale en constante geluidskwaliteit houdt zonder bijgeluiden. De microfoon is eenvoudig te muten door de boom omhoog te klappen. Voor de mic output is er een kabel met xlr connector voor je audio interface. De TH-M50x weegt 330 gram en kost € 199,-.

De ATH-M50xSTS-USB heeft geen externe audio-interface nodig want hij heeft een ingebouwde 16/24 bit converter met een maximale samplerate van 96kHz. Bij de usb-versie hoor je je eigen stem ook terug in de hoofdtelefoon. Je sluit ’m aan via een 2 meter lange usb-kabel en je krijgt er een usb-a naar usb-c adapter bij. De ATH-M50xSTS-USB weegt eveneens 330 gram en kost € 229,-.

meer informatie

zoeken
zoeken