Novation breidt de FLkey serie uit met grotere controllers FLkey 49 en FLkey 61

Controllers speciaal voor FL Studio gebruikers

Merknieuws 29-06-2023 14:06

Voortbordurend op de FLkey-reeks die in 2022 werd gelanceerd, introduceert Novation nu de FLkey 49 en FLkey 61 om tegemoet te komen aan de producers die een wat lijviger MIDI-keyboardcontroller willen gebruiken voor muziekproductie in FL Studio.  

FLkey is ontworpen in samenwerking met de makers van FL Studio, Image-Line, en biedt gebruikers hands-on controle over essentiële functies en naadloze integratie met de deze daw.

De toevoeging van de modellen met 49 en 61-toetsen is een logische aanvulling op de FLkey 37 en FLkey Mini. Over die controllers lees je elders op Interface.nl.

                                       FLkey61

De FLkey 49 en 61 hebben regelaars voor FL Studio's Sequencer, Channel Rack en Mixer, en creatieve Scale en Chord modi. Sequencer Mode koppelt de pads aan de step sequencer van FL Studio om snel beats te programmeren. Gebruik de pads om nieuwe patronen te maken of te veranderen zonder terug te schakelen naar je computer. Speel rechtstreeks in het Channel Rack of FPC en trigger slices in SliceX. S

                                   FLkey 49

FLkey 49 en 61 worden beide geleverd met een bundel instrumenten en effecten van AAS, Spitfire Audio, XLN Audio en Klevgrand. Bovendien krijg je FL Studio Producer Edition 6 maanden gratis op proef. 

 

 Meer informatie op de site van distributeur: Algam Benelux 

zoeken
zoeken