LD Systems presenteert nieuwe compacte PA voor gebruik op kleine podia, de Maui G3

MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3

Merknieuws 02-06-2023 09:12

LD Systems presenteert de MAUI G3-serie, compacte kolom PA-systemen voor DJ's, singer-songwriters en kleine bands. De serie omvat de modellen MAUI 11 G3 en MAUI 28 G3 en is zowel geschikt voor mobiel gebruik op live-podia en in clubs als voor kleine evenementen.

Met de MAUI G3 Series heeft LD Systems de nieuwe modellen meer versterkervermogen gegeven, evenals talrijke akoestische verbeteringen die het geluids- en spreidingsgedrag van de MAUI G3-serie naar een hoger niveau tillen.

De MAUI G3-serie is gebaseerd op een volledig herzien subwooferconcept met vier basreflexpoorten en een vergroot luidsprekerchassis waarin de geïntegreerde versterker is opgenomen.
Met een totaal vermogen van 1.030 W RMS (2.060 W piek) voor de MAUI 28 G3 en 730 W RMS (1.460 W piek) voor de MAUI 11 G3 leveren deze ze een groot, krachtig en nauwkeurig geluid bij elke toepassing - of ze nu worden gebruikt als hoofd-PA voor optredens, als geluidssysteem voor mobiele DJ's of als geluidsversterkend systeem in de handen van evenemententechnici op feesten en partijen. 

Uitgerust met een 12'' woofer (MAUI 28 G3) of twee 8'' woofers (MAUI 11 G3) en de nieuwste DynX® DSP-generatie maakt de subwoofer een uitgebreide en vervormingsvrije weergave mogelijk, zelfs bij maximaal volume tot 37 Hz (MAUI 28 G3) of 39 Hz (MAUI 11 G3). Bij gebruik van een tweede subwoofer kan het basbereik met één druk op de knop (preset) worden bediend in een cardioïde configuratie.

De twee aluminium kolomelementen zijn ontworpen als cardioïde luidsprekers en bieden gecontroleerde lage tonen naar voren en tot 18 dB demping naar achteren. Met 12 (MAUI 28 G3) of 6 (MAUI 11 G3) 3,5''-middendrivers, de vooraan geplaatste fasepluggen en de twee 1''-tweeters zorgen de MAUI G3-modellen voor een gelijkmatige geluidsverdeling met een constante horizontale spreiding (120° x 30°). Bovendien transporteert de BEM-geoptimaliseerde waveguide vóór de tweeters de hoge frequenties helemaal tot achter in de kamer.

Dankzij Bluetooth 5.0 en AAC-codering wordt de MAUI G3 een veelzijdig geluidssysteem voor het draadloos afspelen van achtergrondmuziek, achtergrondtracks en andere content. Ook het transport is even eenvoudig als anders, terwijl de verbeterde, onzichtbare connectoren tussen de elementen zorgen voor meer stabiliteit tijdens de opstelling.

zoeken
zoeken