Vox Brian May amps

MV50 & amPlug

Merknieuws 05-04-2023 13:04

VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is gelukt! Het gaat om twee VOX-producten: de Brian May MV50 en amPlug2 die in gelimiteerde oplage uitkomen.

VOX MV50 Brian May Signature

Dit 50-watt versterkertopje met Nutube technologie is gevoiced als een AC30 en heeft een trebleboost aan boord voor Brians overstuurde geluid. De innovatieve Nutube-technologie geeft je de klank en het gevoel van een conventionele buis, met aanzienlijk minder stroomverbruik en slijtage.

Je kan deze MV50 aansluiten op vrijwel elke speakerkast, want hij heeft uitgangen voor 4, 8 en 16 ohm. Dankzij de lijnuitgang met luidsprekersimulatie kun je niet alleen comfortabel en stil via een hoofdtelefoon spelen, maar kan de kleine maar krachtige versterker ook rechtstreeks op een audio-interface of PA worden aangesloten. Aan de voorkant vind je Brian Mays handtekening.

 

VOX amPlug2 Brian May Signature

De VOX amPlug2 Brian May is samen met Brian May ontwikkeld om de legendarische klank van zijn signaalketen na te bootsen, van het sixpence muntstuk, tot de Red Special gitaar en zijn VOX AC30.

De kleine hoofdtelefoonversterker heeft een schakelbare Treble Booster, drie zorgvuldig ontwikkelde on-board effecten, waaronder stereo delay met tap-functie en een scala aan begeleidende ritmes, waaronder het stampen en klappen van "We Will Rock You". De AUX-bus van deze hoofdtelefoonversterker maakt het mogelijk om mee te jammen met liedjes of achtergrondtracks, en natuurlijk ontbreekt ook hier niet de handtekening van de meestergitarist.

Meer info: voxamps.com en voerman.nl (importeur)

zoeken
zoeken