De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal

Merknieuws 03-03-2023 13:03

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers van vintage gitaren, versterkers en effecten.

Met Gitarist zijn we ook aanwezig met een stand, dus we hopen je daar te zien! 

De Vintage Guitar Show Veenendaal is met bijna 100 standhouders en meer dan 1200 gitaren, de grootste vintage gitaarshow van Europa.
"Dealers, luthiers, gitaarwinkels en handelaren alswel priveverzamelaars zullen hun meest exclusieve vintage gitaren, versterkers en andere vintage materialen tentoonstellen en/of te koop aanbieden," aldus de organisatie. "Hoewel de nadruk ligt op vintage, zijn er zeker ook nieuwe(re) gitaren en versterkers te vinden op Vintage Veenendaal, evenals effectpedalen, onderdelen, accessoires, DVDs, boeken etc. Er is een ‘Guitar Market’ waar bezoekers aan de show hun eigen gitaren kunnen aanbieden, er zijn demo’s, clinics & artiesten, zo al met al een beurs die je niet wilt missen!"

Facebook
Goed om te weten: de oorspronkelijke Facebookpagina van 'Vintage Veenendaal' is gehackt, waardoor de ruim 9000 volgers geen berichten meer krijgen via dit kanaal. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe pagina. Like deze als je op de hoogte wilt blijven van al het nieuws rond de beurs: facebook.com/VintageGuitarShowVeenendaalNL

De Vintage Guitar Show Veenendaal wordt twee keer per jaar gehouden. In 2023 op 18 maart en 23 september.
Plaats: De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal

Kijk voor meer info en tickets op: vintageveenendaal.eu

zoeken
zoeken