Flexibele fullrange speakers: ICOA Series van LD Systems

PA luidspreker en PA subwoofer in 12', 15' en 18' inch

Merknieuws 19-12-2022 14:16

De ICOA series van LD Systems maakt indruk met een mooi design en een uitstekend geluid. De serie van multifunctionele luidsprekers en subwoofers is verkrijgbaar in passieve en actieve versies, drie verschillende maten en de kleuren zwart of wit.

De ICOA 12 & 15 A weten met hun grote bereik ook bij de laagste frequenties te excelleren. De ICOA 12 A & 15 A van LD Systems is een allround speaker die verrassende functies biedt. Het coaxiale ontwerp, de roterende, BEM-geoptimaliseerde CD-hoorn en uitgebreide en nauwkeurig gekalibreerde DynX DSP-voorinstellingen maken deze actieve luidspreker flexibel. Daarnaast passen beide uitvoeringen van deze luidspreker perfect bij de 15 en 18 inch subwoofers uit de ICOA series.

Flexibel als floormonitor
Als je een coaxiale speaker horizontaal als floormonitor wilt gebruiken, maar ook verticaal in een PA-opstelling, zit je met het probleem dat de hoorn vaak zo gevormd is dat hij slechts in een van beide posities de beste spreiding van het geluid geeft. De hoorn in de ICOA-serie coaxiale speakers kun je negentig graden draaien, zodat hij in beide posities ideaal geplaatst is. Je verwijdert eenvoudig de voorgrille en geeft een draai aan de hoorn. Omdat het oog ook wat wil en zodat je de positie van de hoorn onthoudt, kun je het LD Systems-logo in de grille meedraaien. 

De passieve versie is ook in wit verkrijgbaar en de actieve speaker is er ook met bluetooth. De actieve speakers beschikken over twee gecombineerde jack/xlr-ingangen met elk een eigen gain, aux in, xlr-system out en volume. Via het lcd-scherm heb je toegang tot een menu met functies als driebands-eq, vier DSP-presets (flat, monitor, satellite, full range) en een delay-functie.

Subwoofer
De ICOA subwoofer zorgt in combinatie met de hoofdluidspreker voor een helderder geluid in de lage frequenties en meer headroom. Dankzij zijn krachtige Klasse D-versterker met 400 watt RMS of 1600 watt piekvermogen heb je serieus vermogen tot je beschikking. Met de presets van de geïntegreerde DynX DSP - die crossover-frequenties van 80, 100 en 120 Hz biedt - kun je je ICOA subwoofer perfect in balans brengen met je systeem. Signaalpolariteit kan ook worden omgekeerd en de SUB biedt een vertragingslijn-preset voor afstanden tot 10 meter.

Accessoires
Ook biedt LD Systems met de ICOA-series een divers aantal accessoires aan. Zoals een universele montagebeugel voor de fullrange luidspreker en een gewatteerde beschermhoes voor de subwoofer. Zo beschadigd de ICOA-serie niet als je onderweg bent naar een show of verhuisd met je studio. 

Bekijk de video's hieronder waarin de ICOA serie wordt geïntroduceerd en de 12 en 15 A uitgebreid wordt doorgenomen: 

Importeur: LD Systems (ld-systems.com) | Richtprijs: diverse

zoeken
zoeken