Antelope Galaxy 32 Synergy Core

Nu ook voor Dolby Atmos en immersive sound

Merknieuws 22-06-2022 08:56

Antelope presenteert een nieuwe update voor hun top audio interface, de Galaxy 32 Synergy Core. Dolby Atmos of andere 'immersive' formats zijn daarmee geen enkel probleem meer voor dit vlaggenschip van Antelope.

Immersive audio zoals de verzamelnaam van alle surround formats luidt, is niet meer te stoppen. Meer en meer video- en audio streamingdiensten ondersteunen het en er komen steeeds meer systemen om het ook zonder een oerwoud aan speakers te moeten gebruiken. Voor ons als producers wordt het een serieuze factor om rekening mee te houden, want er wordt meer en meer gevraagd om immersive mixes van je muziek en als je in de film, video, VR of gamewereld actief bent kom je er sowieso niet omheen.

Gelukkig kun je nu met de Antelope Galaxy 32 Synergy Core maximaal 16 kanalen (Dolby Atmos 9.1.6 of anderszins) monitoring setups maken, inclusief diepgaande monitorcalibratie.

Audio via de Thunderbolt , Dante, MADI, HDX, ADAT, SPDIF, analoge line inputs of een combinatie daarvan kun je bewerken en beluisteren via Synergy's outputs. In het Control Panel kies je uit 23 formatpresets, van 2.1 stereo tot Dolby Atmos of je maakt je eigen unieke setup. Er zijn opties om kanalen te muten, op solo zetten, het level te bekijken op de meters en het totaalvolume bepalen.

Je speaker setup moet natuurlijk wel exact gecalibreerd zijn voor een correcte weergave van surround en daarvoor is er voor elk kanaal/speaker een 8-bands, parametrische eq en maximaal 100ms delay. Met crossover filters bepaal je hoeveel er van elk kanaal naar het LFE kanaal gaat. Alle instellingen worden overzichtelijk getoond in het Control Panel.

De surround ondersteuning is een gratis update voor bezitters van de Galaxy 32 Synergy Core.

 

Deze audio interface met 32 analoge in/outs, Dante, Thunderbolt en HDX (Pro Tools) interface is voorzien van topklasse converters, supernauwkeurige clocking en een fikse dosis ingebouwde dsp waarop je een prachtige collectie van plugins kunt draaien zonder dat je computer belast wordt.

Er is een grote collectie van beroemde vintage studioapparatuur als plugin beschikbaar (37 meegeleverd), waarvan je er 128 tegelijk - ook realtime voor monitoring- kunt gebruiken. In de Galaxy 32 Synergy Core beschik je over een virtuele patchbay, 4 virtuele 32 input mixers en direct monitoring. Via twee leveldisplays op de interface zelf en het Control panel op je computer zie je alle informatie die je nodig hebt.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken