Elektron Syntakt

Taktvolle machines

Merknieuws 22-04-2022 09:10

Elektron zet een tandje bij met hun nieuwste groovebox, de Syntakt. Deze combinatie van digitale synthese, analoge drums en sequencer combineert elementen van de MachineDrum, Analog Rytm en Mode Cycles.

De Syntakt heeft een 12 sporen sequencer met zaken als parameter lock en retrig, waarvan 8 voor digitale klankengines en 4 voor analoge drums. Voor de synthtracks is er keuze uit 10 'machines' (klankgenerators) waarvan 4 tonaal, voor 3 drumtracks zijn er 15 machines en de vierde drumtrack is speciaal voor cymbal/hihat met keuze uit 12 machines. Uiteraard kun je sequencer tracks ook via midi gebruiken om externe apparaten aan te sturen. Er is verder nog een speciaal spoor voor effecten als overdrive, delay en reverb, waar je ook externe audio doorheen kunt halen. De digitale machines hebben overdrive, multifilter en lfo's, de analoge drumtracks doen het met een identieke maar analoge uitrusting.

Achterop zitten stereo in- en output, hoofdtelefoon, midi in/out/thru en een class compliant usb connector. Dat alles in dezelfde behuizing als de Digitone en Digitakt voor € 999,-

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken