Soundwide freeware

Native Instruments, iZotope, Plugin Alliance en Brainworx slaan de handen ineen

Merknieuws 15-04-2022 11:32

Het lijkt wel een soort supergroup van topnamen uit de muziekindustrie, vier bedrijven gaan gebroederlijk samenwerken. Een potentiëel krachtige uitwisseling van kennis en ervaring en ter introductie een geweldig pakket gratis software!

Native Instruments, iZotope, Plugin Alliance en Brainworx zijn niet de minste namen op het gebied van vooral software maar ook hardware. Gefuseerd wordt er met Soundwide dus niet hoewel iZotope en Native Instrument dezelfde eigenaar hebben en Plugin alliance en brainworx al lang innig samenwerken. De Doelstelling van Soundwide klinkt positief; muziek produceren tot een aangenamere en inspirerende ervaring maken voor 'creators' over de hele wereld. Een 'creative hub' noemen ze het, waarin alle bedrijven zelfstandig werken aan nieuwe technologieën maar hun kennis met elkaar delen.

Dat laatste kan zeker positief uitpakken en ook het feit dat ze een 'artist board' hebben benoemd met daarin Alica Keys, producer Ann Mincieli, rapper EL-P van Run the Jewels, producer Jacob Collier, componist Ludwig Göransson, engineer Noah “40” Shebib, productieduo Take A Daytrip, singer-songwriter Tayla Parx, en producer/engineer Young Guru.  Deze club gaat Soundwise adviseren over wat de creatotors wil en nodig heeft, dus om de communicatie tussen ons als creatieve producers en de ontwikkelaars van Soundwise te bevorderen. Dat klinkt allemaal veelbelovend en ook dat ze de bedenkers van het open-source framework JUCE hebben binnengehaald, een belangrijk communicatiemiddel tussen incompatibele softwareplatforms.

Gelukkig hebben de deelnemerers aan Soundwide ook aan ons gedacht en een heel aantrekkelijk pakket aan plugins uit hun portfolio geselecteerd dat iedereeen gratis kan downloaden. Een fantastische bundel en helemaal gratis met de code JOINSOUNDWIDE2022 tot 26 april. Met de code SOUNDWIDE2022 krijg je bij alle Soundwisepartners 10 procent korting op plugins.

  • Native Instruments Ethereal Earth for Kontakt 6 Player

  • iZotope Neutron Elements 

  • Plugin Alliance Welcome Bundle met Ampeg SVT-VR Classic, Black Box Analog Design HG-2, Brainworx bx_masterdesk,  bx_oberhausen Synthesizer, bx_console Focusrite SC, and Shadow Hills Mastering Compressor.

 

meer informatie

freeware download

zoeken
zoeken