Gerrard street

'modulaire' hoofdtelefoons

Merknieuws 11-04-2022 09:04

Steeds meer elektronica valt niet of nauwelijks te repareren. Vooral spullen die mechanisch belast zoals hoofdtelefoons worden gaan snel kapot. Zonde en slecht voor het milieu en daarom bedacht het Nederlandse Gerrard Street iets nieuws

Gerrard Street maakt 'modulaire' hoofdtelefoons in de zin dat elk onderdeel los verkrijgbaar is, dus niet alleen de kabel of een oorkussen maar echt alle onderdelen. Vanwege de eenvoudige constructie kan iedereen zelf het nieuwe onderdeel (gecovered met het 'unlimited repairs' contract en binnen 24 uur geleverd) monteren. Gerrard Street is ook erg begaan met het milieu en tegen verspilling dus de kapotte onderdelen worden indien mogelijk opnieuw gebruikt of op verantwoorde wijze gerecycled.

Omdat we tegenwoordig steeds meer leasen introduceert het bedrijf een abonnementsysteem voor hoofdtelefoons. Je betaalt elke maand een bedrag en zodra je de hoofdtelefoon niet meer nodig hebt stuur je hem gewoon terug en stopt de betaling. Tijdens je abonnement - op elk moment op te zeggen - kun je profiteren van de gratis reparatieservice. Je kunt een hoofdtelefoon natuurlijk ook ouderwets in een keer aanschaffen, al of niet met een jaar of onbeperkte reparaties.

Gerrard Street heeft momenteel 3 modellen die je 30 dagen gratis kunt uitproberen voor je beslist.

De Day (met kabel) kost € 119,- of € 9,99 per maand

De Boss (bluetooth 5.0) koop je voor € 169,- of € 12,50 per maand

Prince (bluetooth 5.0 en noise cancelling) is € 269,- of € 17,50 per maand.

De reparatieservice zit in de maandprijs, bij directe aanschaf betaal je van 10 tot 17 euro per jaar, 50 tot 80 euro levenslang. Voor 5 euro kun je je eigen logo op de headband zetten.

meer informatie

zoeken
zoeken