Tangible Waves VMIX10

Desktop mixer voor de kleintjes

Merknieuws 04-03-2022 09:26

Met al die leuke kleine synths en drummachines als de Volca's zit je met een wirwar aan voedingen en je hebt iets nodig om de audio te mixen. De VMIX10 is dan precies wat je nodig hebt.

De Korg Volca's zijn populair net als de Roland Boutiques, de minisynths van Craft en binnenkort de ultrabetaalbare Behringers uit de Soulserie. Allemaal geweldige kleine kastjes met mini-jack outputs en losse voeding die uitstekend zijn voor livewerk maar ook in de studio hun mannetje staan. Met de Tangible Waves VMIX10 kun je de outputs van 8 apparaten mixen en deze 'mixerhub' levert meteen de 9 Volt voeding voor 4 van je synths.

De VMIX heeft hetzelfde formaat als een Volca en past dus ook in de diverse racks die voor de Volca te krijgen zijn.

 

Er zijn 6 mono en twee stereo inputs met minijacks met level draaiknop en mute. De mono inputs hebben verder een panknop en 2 fx sends. Naast de mastersectie met levelknop en 5 led levelmeter zitten twee stereo fx returns, de stereo line out en een hoofdtelefoonuitgang met zijn eigen levelknop, allemaal ook minijack. De voeding voor de mixer en de ingebouwde powerhub komt van een (meegeleverde) 9 Volt adapter.

De VMIX10 kost € 145,- excl. btw en verzendkosten. Er is ook een versie voor Tangible Waves eigen EUracksysteem die € 118,- excl. kost. De Tangible Wavesproducten zijn in Nederland ook verkrijgbaar via Error Instruments

meer informatie

zoeken
zoeken