Steinberg Cubasis 3.4

Steinberg omarmt Ableton Link

Merknieuws 09-02-2022 09:29

Steinberg is zo niet snel geneigd om standaards van anderen te implementeren, maar de laatste versie van Cubasis ondersteunt nu Ableton Link en er zijn meer verbeteringen

Cubasis is zo'n beetje Cubase voor mobiele platforms zowel iOS als Android en Chromebook. Versie 3.4 is net uit en nadat met versie 3 de app intern al grondig werd aangepakt kreeg versie 3.4 diverse nieuwe features waarvan de ondersteuning van Ableton Link het meest in het oog springt. Ableton Link is een uiterst simpele en betrouwbare manier om apps op een of meerdere devices en zelfs sommige hardware met elkaar synchroon te laten lopen. Dat opent allerlei nieuwe mogelijkheden voor Cubasisgebruikers.

In de laatste versie kun je verder de locators eenvoudig verplaatsen en werden midi time stretch en de Chord buttons verbeterd. Dankzij Total Recall / State Save laadt de app meerdere Sessions in exact dezelfde staat als voordat je je device uitzette. In totaal zijn er 75 zaken veranderd. De update is gratis voor geregistreerde gebruiker, De Androidversie van Cubasis kost tot 14 februari € 17,99, voor de iOS uitvoering moet je € 29,99 betalen.

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken