Music Circle, de nieuwe webwinkel voor muziekinstrumenten

Milieuvriendelijk met een toegankelijke website

Merknieuws 10-02-2022 14:02

Een nieuwe webwinkel voor muziekinstrumenten en apparatuur! En dan ook nog milieuvriendelijk! Music Circle vervoert producten direct van de importeur naar de klant. Dat scheelt in vervoersbewegingen en opslag en dus ook in CO2-uitstoot.

In de webwinkel zijn ruim 170 merken vertegenwoordigd, waaronder Arturia, Audient, Mackie, G&L, Godin, Sterling by Music Man, Rickenbacker, Gator, MarkBass, RØDE, LR Baggs, VHT, Hedd, IK Multimedia, Natal, MXR, sE Electronics, Way Huge en vele andere.

Check de site hier: musiccircle.nl 

Groene winkel
Oprichter en directeur Pieter Smits licht het milleuvriendelijke aspect toe: 'Omdat wij rechtstreeks vanuit onze distributeurs verzenden, wordt een transportstap overgeslagen. Bij andere webshops worden producten eerst naar hen opgestuurd voordat ze naar jou worden doorgestuurd. Door deze stap over te slaan bespaart Music Circle op CO2-uitstoot en verpakkingsmateriaal.

'Maar alleen milieuvriendelijk zijn is niet genoeg. Door mijn jarenlange ervaring in de transport en logistiek weet ik dat vooral door perfecte service klanten lang aan je verbonden blijven. Timing is alles daarin en dus garandeert Music Circle binnen een dag antwoord op alle vragen en oplossingen voor ieder probleem.”

Groot assortiment
Pieter Smits: 'Bijkomend voordeel van de directe verbinding met distributeurs is dat er bijzonder veel verschillende producten per merk verkrijgbaar zijn: niet alleen de meest gangbare, hardlopende items maar ook de meer bijzondere producten die niet iedere dag verkocht worden.'

Laagste prijsgarantie
'We streven ernaar om altijd in lijn te zijn met de laagste prijs op de markt. Hiervoor monitoren we continu de markt en passen we waar mogelijk onze prijzen aan. Als onze klanten een product ergens anders goedkoper hebben gezien kunnen ze het ons laten weten en kijken we of we je dezelfde prijs kunnen bieden.'

Muzikanten
'Al onze medewerkers zijn zelf ook muzikant, DJ, producer of engineer dus we kunnen altijd goed advies geven.'

Music Circle is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Music Circle voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Als je een vraag of een klacht hebt garandeert Music Circle antwoord op vragen of klachten binnen één werkdag.

musiccircle.nl 

 

 

zoeken
zoeken