JOYO BaDass Bantamp

Compacte oefenversterker

Merknieuws 26-08-2021 10:38

Zoek jij een compacte betaalbare hybride versterker? Deze versterker van JOYO heeft meer dan je denkt.

JOYO introduceert de BaDass, de nieuwste telg uit de serie van mini hybride versterkers. JOYO heeft de BaDass ontworpen voor bas en is de eerste basversterker uit de Bantamp serie.

De BaDass Bantamp is een hybride versterker met een vermogen van 50 watt met een minimum laadvermogen van vier ohm. De voorversterker is voorzien van een 12AX7 buis, de eindversterker is een solid-state. De BaDass heeft een driebands-eq, aparte gain en volume-knoppen en een ingebouwde compressor. Je kunt de compressor aan- en uitzetten met een voetschakelaar of een knop op de versterker. Daarnaast heeft het een Bluetooth-connectie een een ingang voor je koptelefoon. Met een gewicht van slechts 1,2 kg is deze zeker de zwaarste niet.

"Al heel lang wilden wij bij JOYO een basversterker maken voor de Bantamp serie sinds de lancering van deze lijn in 2016" zegt Ed Matthiack van Osiamo. "De Bantamps zijn klein van formaat en gewicht maar toch behoorlijk luid. De meeste spelers zijn verbaasd dat er zoveel geluid uit een kleine versterker komt. Wij denken dat de BaDamp bassisten zal aanspreken die iets zoeken om mee te oefenen of kleine optredens mee kunnen doen"

De BaDass kost zo'n $189,99.

Website Osiamo

zoeken
zoeken