MyVolts ReVolt USB-to-battery power converter

Weg met batterijen

Merknieuws 30-05-2021 17:13

Batterijen, hoofdpijn krijg je ervan. Ze zijn duur, gaan veel te kort mee, zijn altijd op het verkeerde moment leeg, kunnen gaan lekken en zijn bepaald niet goed voor het milieu. ReVolt is een geweldig alternatief

Met MyVolt's ReVolt USB-to-battery power converter kun je AAA, AA, C en D batterijen van je synths, recorders, pedalen of Gameboy vervangen door deze converter die zijn stroom haalt uit een laptop, hub, powerpack of gewoon een usb adapter.

De basisversie is een platte 'bridge Cable' met daaraan bevestigd een gele dummy AAA batterij. Over die dummy kun je allerlei andere adapters schuiven om zo de gedaante aan te nemen van AA, C en D batterijen inclusief + en – contacten.

Als je meer batterijen nodig hebt kun je die probleemloos aankoppelen en je kunt ook meerdere apparaten doorlussen aan het systeem. De stroom wordt geleverd via de MyVolt's Ripcord kabel die usb voeding omzet in gelijkstroom. Deze kabel is onderdeel van het pakket, je hebt enkel een powerbank, laptop, usb zonnecel of een andere bron van usb voeding nodig.

Momenteel is het nog een Kickstarterproject, maar men verwacht dit razendhandige systeem in juli uit te kunnen leveren. De prijs van het systeem is afhankelijk van de set die je nodig hebt. Als je nu intekent lopen de prijzen van 29 Euro ( 2 AAA of AA batterijen) tot 119 Euro voor een compleet assortiment aan batterijdummies. Je kunt exact je eigen set samenstellen.

MyVolt heeft overigens allerlei andere handige alternatieven en oplossingen voor je stroombehoefte

website

ReVolt op Kickstarter

zoeken
zoeken