Orange OBC112

Klein kastje voor bij de nieuwe Terror Bass

Merknieuws 06-11-2018 18:11

De Terror Bass is terug: de kleine metalen vogelkooi die er met behulp van een buizenvoortrap en een transistor-eindversterker 500W uitperst. Wil je er een en zoek je er een klein kastje voor? Orange regelt dat voor je.

Mocht je het gemist hebben: via deze link lees je meer over de vernieuwde Terror Bass, die na drie jaar absentie terug is. Daarnaast heeft Orange Amplification de OBC-serie uitgebreid met de OBC112. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het oranje kastje een enkele 12"-speaker. De behuizing is gemaakt van 15mm berkenhout en volgens de Britten is het geheel lekker licht.


Foto: qua uiterlijk is het 'business as usual' bij Orange.

Door het basgat aan de achterzijde en de lichte 400W Lavoce Neodymium 12″ bass speaker moet het ding volgens Orange behoorlijk veel laag geven. Met de looks zit het natuurlijk goed. Oranje tolex, zwart speakerdoek en de klassieke logo's maken het totaalplaatje helemaal af.

Orange-website


F
oto: pas op met kittens, konijntjes, cavia's, marmotten, hamsters, korenwolven, ratten, muizen, valkparkieten en andere kleindieren. Ze kruipen zo in het basgat.

 

zoeken
zoeken