Win een Hercules Plexi Gitaarstand en een Schecter Hercules Tempest Anniversary Gitaar

Wegens het 20-jarig jubileum van Hercules

Merknieuws 01-06-2024 21:06

Samen met distributeur Musik Meyer/Voerman & Meyer geven we een gitaarstand weg… inclusief gitaar! En wat voor een gitaar!  

Wij zweren erbij en onlangs raadden we ze nog aan in onze Musicmaker Essentials: de gitaarstands van Hercules. De groten der aarde vertrouwen hun gitaren en bassen al 20 jaar toe aan het merk en dat is niet voor niets.


Plexiglas Hercules-stand
Wij geven een van de bekende, normaliter geelzwarte stands weg, maar deze keer in een zwart met plexiglas uitvoering. Je hangt je kostbare instrument in de stand en de hals wordt automatisch vergrendeld door het plexiglas autogrip-systeem. En na gebruik klap je de stand zo weer in. Goed en opvallend op ieder podium of in je (wo)mancave.

 

 

Met een Schecter-gitaar!
Welke gitaar je er in kan hangen? Dat probleem hebben we al voor je opgelost, want de  winnaar krijgt een speciale Schecter Tempest in Hercules-kleuren. De gitaar is er een uit een gelimiteerde oplage van 400 stuks. Naast de opvallende gele Hercules-strepen (20 stuks vanwege het 20-jarig jubileum van Hercules) zien we onder meer een mahonie body, een geschroefde esdoorn hals, een toets van kunst-palissander en twee humbuckers. Een unieke gitaar en een waar collector’s item!

Meedoen?
Klik op de Ja button hieronder en geef antwoord op de vraag.  
'In welk jaar is Hercules als merk opgericht?'

Doe mee vóór 17 juni!

We maken de winnaar bekend op 18 juni.

 

zoeken
zoeken