Superbooth24 nieuws

Altijd een feestje

Events 15-05-2024 10:22

Morgen donderdag 16 mei begint weer Superbooth, de befaamde beurs voor iedereen en alles dat met synths te maken heeft of daarin geïnteresseerd is. In een altijd ontspannen sfeer kun je genieten van workshops, optredens, fora en natuurlijk zijn er weer talloze spannende nieuwe producten te bewonderen.

Van een cultfeestje voor eurorack freaks is Superbooth in Berlijn uitgegroeid tot de toonaangevende beurs voor performers en producers in Europa. En gelukkig zonder de informele en ontspannen sfeer te verliezen. Alles kan bij wijze van spreken, dus zie je ook grote merken naast ultrakleine garageknutselaars en behalve eurorack, komen andere modulars, standalone synths, software en ook randapparatuur absoluut aan bod.

Aan de hand van wat we nu weten zullen er plenty opzienbarende nieuwe producten te zien zijn.

 

We verwachten een Oberheim/Sequential-synt de Oberheim Teo-5,

de RadioPhonic synth van AJH Synth in samenwerking met Hans Zimmer,

de Moog Spectravox analoge vocoder/filterbank en mogelijk ook de Labyrinth analoge West Coast module.

Verder de imposante 12-stemmige Arturia PolyBrute 12 met full-touch keyboard,

maar ook Ohmforce Ohmicide, een hardware module van een plugin. Natuurlijk kun je rekenen op talloze nieuwe eurorackmodules van Befaco, Fraptools, Pittsburgh Modular, Modbap, Tubbutec, Bastl, Vermona, Doepfer.

4msec presenteert een module waarin je softwaremodules kunt gebruiken! Kortom, grenzen vervagen en er zal weer heel veel te zien en te beleven zijn. In Interface 163 kun je bekijken wat de meest opzienbare producten van deze Superbooth zijn. Wie zelf naar Berlijn wil afreizen kan van 16 tot 18 mei terecht in FEZ Berlijn

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken