aanmelden
Musicmaker Stage presenteert Marvin Dee Band
Zaterdag 22 april in Keymusic, Rotterdam!
Events 19-04-2017 12:30
Op de Musicmaker Stage in Keymusic Rotterdam bieden we regelmatig bands en artiesten een podium. Zaterdag 22 april 2017 is het de beurt aan de Marvin Dee Band.

De Marvin Dee Band komt uit Rotterdam en voorman Marvin staat bekend om zijn enorme stembereik. Ook de rest van de band doet graag mee in tot wel vijfstemmige harmonieën over de soms fragiele, soms funky muziek. Da’s toch bijzonder! In maart bracht de Marvin Dee Band nog een live-album uit.

Hier alvast een kleine impressie:
 

Het optreden begint om 14:30 in Keymusic Rotterdam en de toegang is gratis.  

De komende weken kun je natuurlijk meer verwachten op de Musicmaker Stage:

29 april: Diona Fox & Her Ragdolls
Diona en haar mannen spelen soulvolle jazz, chansons en standards. De geest van zowel Amy Winehouse als Django Reinhardt is nooit ver weg en naar eigen zeggen knallen de live-shows er in als ‘een dubbele espresso op maandagochtend’. Daar houden wij wel van! 

 

 

13 mei: Terence Roelofsen 
Terence Roelofsen is een zanger en schrijver die begin 2016 begonnen is met het schrijven van zijn eigen liedjes, hij deed reeds mee met De Beste Singer-Songwriter van Utrecht en kreeg een eervolle vermelding tijdens Giels Talentenjacht

Terence stond twee keer op het podium met de Amerikaanse artiest Michael Franti (Theater Nationale in Brussel) ( Paard van Troje in Den Haag ) en onlangs mocht hij spelen tijdens de opening van het vernieuwde Utrecht Centraal station

Hou voor meer info deze website in de gaten!