Arturia 3 Delays You'll Actually Use BBD, Tape en Digitaal

Arturia 3 Delays You'll Actually Use BBD, Tape en Digitaal

Drie delays in een plug-in bundle

Arturia heeft een nieuw pakketje in hun '3 xxx You'll Actually Use' serie. In deze bundel zitten drie delay plug-ins waarvan twee gebaseerd op vintage hardware......meer »»

Reason 11 aangekondigd en Propellerhead wordt Reason Studio

Binnenkort versie 11 met Reason Rack als plug-in!

Opwinding bij Propellerheads; Reason 11 komt 25 september uit en Reason Rack werkt dan als standaard vst3 plug-in. Je kunt zo het Reason Rack ook in een andere daw gebruiken.....meer »»

Tama Iron Works microfoonstands voor studio en live

Introductie, brochure en videos

Tama staat bekend als fabrikant van drums. Bij de productie van drumstellen is expertise rondom hardware essentieel en precies die kennis en kunde heeft het Japanse Tama ingezet om twee mooie series m.....meer »»

Silent Recording Tutorial - Kevin Storm en Fly Rigs

Aquarium Sessions Special

Ken je dat? Dat je een track wilt opnemen, maar dat even niet via je amp en mics kunt of wilt doen? Silent recording is dan een uitstekende optie. Dat kan prima met een laptop, een interface en een of.....meer »»

Win je eigen Aquarium Sessions videoclip!

Opnames op 21 september in Amsterdam

In onze Aquarium Sessions treden regelmatig internationale artiesten op in een intieme (semi-)akoestische setting. Zaterdag 21 september is het Open Dag in Q-Factory Amsterdam, waar onze redacties gev.....meer »»

Dawn Brothers - Next Of Kin Deluxe Edition

Vandaag verschenen: 23 augustus 2019

Afgelopen Record Store Day verscheen Next Of Kin, een EP waarop Dawn Brothers samen met muzikale bloedverwanten Tim Knol, DeWolff, Coal Harbour en Merel Sophie lieten horen dat roots en Americana ook .....meer »»

Zes vragen aan Jordy Dijkshoorn van De Likt

'Een ambulance voerde haar af'

De Rotterdamse hiphop- of ‘futuristische funk’-formatie De Likt staat al een paar jaar garant voor het op z’n kop zetten van clubs en festivals. Het boegbeeld is frontman Jordy Dijkshoorn (1989).....meer »»

Aquarium Sessions: zaterdag 28 september, Jett Rebel

's Avonds optreden in Q-Factory!

Hij is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. We zien er dan ook naar uit dat Jett Rebel zaterdagmiddag 28 september, voorafgaand aan zijn concert ’s avonds in de Grote.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken