aanmelden
Reason 11 aangekondigd en Propellerhead wordt Reason Studio
Binnenkort versie 11 met Reason Rack als plug-in!
Merknieuws 26-08-2019 12:58
Opwinding bij Propellerheads; Reason 11 komt 25 september uit en Reason Rack werkt dan als standaard vst3 plug-in. Je kunt zo het Reason Rack ook in een andere daw gebruiken

Reason versie 11 bevat 5 nieuwe devices; Quartet Chorus Ensemble, Sweeper Modulation, Master Bus Compressor, Channel Dynamics en Channel EQ. Verder diverse nieuwe workflow features als curved automation, audio clip crossfades en diverse verbeteringen aan de editors.

Nog veel spectaculairder is de aankondiging dat Reason Rack in versie 11 ook als standaard vst3 plug-in werkt. Daarmee kun je dus alle synths, instruments, effects en sounds voor Reason Rack in elke daw of andere plug-in host gebruiken! Een meesterzet van de Reasonmakers!

De functionaliteit van Reason rack is gelijk aan het Rack in Reason zelf met patchbay en talloze rack extensions van Propellerhead en andere fabrikanten. De plug-in maakt deel uit van Reason 11. Voor zover nu bekend is ie niet als 'losse' plug-in te koop. Wel zit de plug-in ook in de goedkoopste Reason 11 Intro.

Reason 11 met de vst 3 versie van Reason Rack wordt 25 september verwacht, de au versie komt later dit jaar.

Er zijn 3 versies van Reason 11. De verschilen ziten 'm in de hoevelheid meegeleverde devices/instruments/fx/players. Intro (€ 79,- ), Reason 11 (€ 349,-) en Reason 11 Suite ( € 549,-) met meer dan 70 devices.

je kunt momenteel al een betaversie van Reason 11 testen

 

Verder gaat de naam Propellerhead verdwijnen en heet het bedrijf voortaan Reason Studios

 

Meer informatie