Gallien-Krueger Legacy Combo

Gallien-Krueger Legacy Combo

Nieuwe serie combo's met klassiek geluid.

Gallien-Krueger gaat inmiddels al meer dan 50 jaar mee en veel bassisten hebben hun naam hieraan verbonden. Flea, Adam Blackstone, Duff McKagan en Tom Hamilton zijn slechts een handjevol topbassisten......meer »»

Superlative SB01 Space Bee

SH-101 kloon met extra's

Het Amerikaanse Superlative introduceert de Space Bee. Hij ziet eruit als een Roland SH-101 en het is ook een kloon maar dan wel heel compact en met diverse extra's.....meer »»

Aquarium Sessions met Skinnerbox

Reis van 20 minuten door het fascinerende elektronische landschap van Skinnerbox
  • 26-10-2019 11:21 | xtra

Het Berlijnse duo Skinnerbox, Olaf Hilgenfeld & Iftah Gabbai, deed tijdens ADE 2019 een masterclass voor Ableton en kwam een dag later, 18 oktober 2019, naar onze redactie om een sessie te doen voor A.....meer »»

EBS Billy Sheehan Ulitmate Signature Drive

Overdrive pedaal in een nieuw blauw jasje.

Overdrive pedalen komen voor in alle soorten en maten, kleuren en...merken. Zij zorgen ervoor dat je bas vies klinkt en de geluidsman zal je snel het teken geven dat al het laag uit je bas is verdwene.....meer »»

Strymon Iridium: ampmodeling op je pedalboard

Klassieke versterker/speakersounds gebaseerd op de Vox AC30, Fender Deluxe Reverb en Marshall Plexi

Strymons Iridium pedaal is vooral ontworpen voor gitaristen die live rechtstreeks de PA in willen of in de studio direct in de mengtafel. Het pedaal biedt authentieke buizensounds en “ongekend impul.....meer »»

Release van de Week: Van Dik Hout - Een Nacht Eeuwigheid

Vandaag verschenen - 25 oktober 2019

Al sinds 1985 maken Dave Rensmaag, Benjamin Kribben, Sandro Assorgia en Martin Buitenhuis muziek - drummer Louis de Wit kwam er in 1989 bij en vertrok in 2018- en ze doen dat al zo'n 30 jaar onder de .....meer »»

Geckotool; automatiseer je draaiknoppen

Motorautomatisering voor je apparatuur

Software kun je eenvoudig automatiseren in je daw maar ook voor fysieke draaiknoppen is er nu een oplossing met Geckotool.....meer »»

Markbass MB Octaver Raw Series

Octave-pedaal in een nieuwe uitvoering

Zoals eerder werd gezegd, 2019 is het jaar van Markbass. Versterkers, snoeren, snaren, basgitaren en nog veel meer. Het merk bracht jaren geleden al een octaver uit maar besloot deze in een nieuwe vor.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken