Release van de week: DeWolff - Live & Outta Sight II

Release van de week: DeWolff - Live & Outta Sight II

Vandaag verschenen - 14 juni 2019

Vier jaar na het eerste live-album van DeWolff is er nu deel 2 met live-versies van (hoofdzakelijk) nummers van het vorig jaar verschenen album Thrust. De songs zijn opgenomen tijdens de afgelopen clu.....meer »»

Festivalverhalen: Ben Rider (Altin Gun / Jacco Gardner)

Fear & Loathing in Canada

Ben Rider kwam al tourend over de hele wereld in een paar bijzondere situaties. Hij deelt er twee met ons!.....meer »»

Zes vragen aan Marike Jager

'Buitenbeentjes en misfits, daar hou ik van'

Na een onderbreking van vijf jaar is Marike Jager weer terug. De afgelopen maanden dropte ze al een paar singles en op 6 september komt haar vijfde album Hey Are You OK uit. Deze zomer is ze te bewond.....meer »»

Festivalverhalen: Bart van der Elst en Chino Ayala (Indian Askin)

'Ik voelde me net survival-expert Bear Grills'

We delen een paar mooie festivalverhalen, check Musicmaker 467 voor meer festivalgekte! Toetsenist Bart van der Elst en zanger/gitarist Chino Ayala van de Amsterdamse psychedelische punkrockband Ind.....meer »»

Festivalverhalen: Robin Piso (DeWolff), Niels Neuborg (Arp Frique) en Mirjam Sieben (Dirty Denims)

Machete's, strontvliegen en helicopterpiemels

We delen een paar mooie festivalverhalen, check Musicmaker 467 voor meer festivalgekte! Robin Piso (organist van DeWolff), Niels Neuborg (gitarist en zanger van Arp Frique) en Mirjam Sieben (zangere.....meer »»

Festivalverhalen: Rocco Hueting (De Staat)

'Toen werd het echt even gevaarlijk'

We delen een paar mooie festivalverhalen, check Musicmaker 467 voor meer festivalgekte! Toetsenist Rocco Hueting van De Staat staat in zijn thuisstad Nijmegen regelmatig met een NEC-shirt op de plan.....meer »»

Analoog on-linesysteem Aria mastering

Mastering per robotarm

Mastering on-line is al een tijdje populair en je kunt ook je tracks goedkoop laten masteren met intelligente software. Aria mastering is echter een compleet analoog on-linesysteem......meer »»

Benjamin Lucas Collective

Een eerbetoon, met hulp van John Scofield

Vier jaar geleden overleed gitarist Luuk Vliegen aan een zeldzame vorm van kanker. In de vier jaar erna ontwikkelde een nummer, geschreven door twee bandleden van Luuk, zich tot een bijzonder project .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken