Langverwachte Pearl eMerge elektronische drums nu leverbaar

Langverwachte Pearl eMerge elektronische drums nu leverbaar

Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg

Pearl introduceerde vorig jaar tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Per vandaag, 21 september 2019, is de kit in twee versies leverbaar en overal .....meer »»

Presonus PX-1 en PM-2 studiomicrofoons

Nieuwe budget condensatormicrofoons

Het lijkt wel of condensatormicrofoons steeds goedkoper worden. Zo kosten de nieuwste PreSonus mics slechts 130 Euro.....meer »»

Release van de Week: Samantha Fish - Kill Or Be Kind

Vandaag verschenen - 20 september 2019

Samantha Fish was onlangs te gast op de redactie, ter ere van onze YouTube-videoserie Aquarium Sessions. Fish en Aquarium: een droomcombinatie. De Amerikaanse gitariste sprak er dan ook bubbelig over .....meer »»

D'Addario presenteert de XT-serie snaren

Krachtig en duurzaam

Met de XT serie introduceert D'Addario snaren die niet alleen sterk zijn, maar ook lang hun oorspronkelijke klank behouden. Voor alle soorten gitaren! .....meer »»

De studiostek van Koen Herfst

Waar topdrummer aan melodieën sleutelt

In zusterblad Slagwerkkrant wordt hij al zes jaar achtereen verkozen tot beste drummer in de categorie hardrock/metal Benelux. Hij werkte met Armin van Buuren en Epica, richtte onlangs bluesrockband T.....meer »»

Samantha Fish - het Aquarium Sessions video-interview

Over haar techniek, gitaren, amps en effecten

In september komt Samantha Fish met een nieuw album, Kil Or Be Kind. Op 23 mei speelde ze voor een volle zaal een wervelend concert in Q-Factory Amsterdam. Patrick Lamberts sprak met haar over haar li.....meer »»

Buchla 208C en Series 100

Nieuwe modulaire synths van Buchla

Het legendarische merk Buchla bestaat nog steeds en ze kondigden recent twee min of meer nieuwe producten aan. De 208C en de Series 100.....meer »»

Q-Factory viert vijfjarig bestaan

Open dag op 21 september met optreden Will And The People

Het Amsterdamse muziekmakerscentrum Q-Factory bestaat vijf jaar en viert dit op zaterdag 21 september met een open dag, een foto-expositie en een indoor festival met onder andere de Britse band Will a.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken