Moog One polyfone synth nu officieel gelanceerd

Moog One polyfone synth nu officieel gelanceerd

Eerst polyfone Moog synth sinds 1982

Vorige week kondigden we hem al aan, nu is ie ook echt officieel uit, de Moog One polyfone keyboardsynthesizer. In 1982 kwam Moog's laatste polyfone synthesizer de Memorymoog uit en daarna was het str.....meer »»

Wisseloord & Blue Microphones

Kom op woensdag 10 oktober naar een exclusieve presentatie tijdens Blue Microphones @ Wisseloord Studios!
.....meer »»

Erica Synths Techno System

Compleet Euroracksysteem

Een van de leuke aspecten van Eurorack is dat je zelf de combinatie van modules kunt bepalen. Maar als je daar geen zin in hebt kun je terecht bij het nieuwe kant-enklare Techno System van Erica Synth.....meer »»

Test Focal Listen Professional hoofdtelefoons

'Uitermate geschikt als referentie naast je studiomonitors'

Het Franse Focal brengt ons doorgaans prachtig ontworpen kwaliteitsproducten, en dat is met de Focal Listen Professional niet anders. Deze gesloten koptelefoon ziet er prachtig uit en richt zich - naa.....meer »»

Sonor Perfect Balance Standard

Nieuwe simpele versie van Jojo Mayers pedaal

Het Sonor Perfect Balance pedaal is alweer een paar jaar een van de meest simpele en soepelst spelende pedalen op de markt. Het enige nadeel is dat het pedaal vanwege het ingewikkelde design behoorlij.....meer »»

Gibson kruipt uit dal

Per november een nieuw management

Gibson is officieel op weg om uit het faillissement te komen en een nieuwe weg in te slaan. Bijzonder is dat de voormalige directeur Henry Juszkiewicz op een zijspoor is gezet......meer »»

Vier nieuwe hoofdtelefoons van Mackie

MC-Series en CR-Buds-Series

Mackie komt met vier nieuwe hoofdtelefoons; twee over-ears, de MC-Series en twee in-ears, de CR-Buds-Series......meer »»

Headrush introduceert Gigboard

Compacte gitaarrig

We kenden Headrush al van zijn omvangrijke Pedalboard, met de nieuwe Gigboard heb je een totale gitaarrig (effecten-, versterker- en speakermodellen) in een compacte en stevige behuizing......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken