Nieuwe Gibson collectie beschikbaar!

Nieuwe Gibson collectie beschikbaar!

Original, Modern en Custom Shop modellen

Tegen alle verwachtingen in kwam Gibson dit jaar naar de NAMM met een 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Veel gitaristen keken er de afgelopen maanden halsreikend naar uit en van.....meer »»

De Arturia V Collection 7 is uit

24 iconische instruments in een bundel

Met versie 7 van de Arturia V Collection krijg je nu nog meer iconische juweeltjes voor je computer. Maar liefst 24 instrumenten zitten er in versie 7, allemaal nauwkeurig gemodeled met Arturia's True.....meer »»

RockBoard komt met nieuwe module, de MOD 5

Ga direct met deze nieuwe module

RockBoard breidt in mei hun assortiment aan modules uit met de nieuwe MOD 5. Deze biedt zowel gitaristen als bassisten zes mono/stereo amp-simulaties met ondersteuning voor IR-gebruikers, een actieve .....meer »»

Nieuw van JBL - de One Series 104 Compact Powered Desktop Monitors

Compact en actief

Met de JBL One Series wil het gerenommeerde merk de jarenlange ervaring op het gebied van studio-, bioscoop- en livegeluid combineren in een compacte, stijlvolle, actieve monitor. Met een bijzondere, .....meer »»

Avid Pro Tools 2019

meer tracks en macOS Mojave compatibel

Avid onthulde onlangs een aantal eigenschappen van Pro Tools 2019, waarvan de belangrijkste meer tracks is. Het gaat echter nog om een preview.....meer »»

Onverwoestbare gitaar van Sandvik

Yngwie Malmsteen krijgt 'm niet kapot

Kapotslaan van instrumenten en versterkers is sinds The Who een traditie in de rockmuziek. Ook toetsenist Keith Emerson ging zijn Hammond regelmatig te lijf. Maar de nieuwe gitaar van Sandvik kan tege.....meer »»

Daredevil brengt drie nieuwe pedalen uit

Delay, overdrive/distortion en fuzz

Daredevil uit Chicago staat bekend om zijn handgemaakte effectpedalen die net anders dan anders zijn. Dit voorjaar brengen ze drie nieuwe pedalen uit, de Bootleg Dirty Delay, Drive-Bi overdrive/distor.....meer »»

Austrian Audio OC818 en OC18 condensator microfoons

Ex AKG werknemers beginnen nieuw bedrijf

Nadat de Harman Group hun Oostenrijkse fabriek opdoekte besloten de medewerkers van deze voormalige AKG vestiging een nieuw bedrijf op te richten dat Austrian Audio heet. Hun eerste producten zijn twe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken