Summer Namm 2019: Gretsches voor Setzer en Robinson

Summer Namm 2019: Gretsches voor Setzer en Robinson

Twee gloednieuwe signatures van Gretsch

Rich Robinson van The Magpie Salute - en natuurlijk ex-The Black Crowes - en de onlangs nog in Nederland spelende Stray Cat Brian Setzer worden voorzien van nieuwe signature-modellen van Gretsch. .....meer »»

Summer NAMM 2019: Nieuwe signature voor Ellefson

Megadeth-bassist krijgt nieuwe bas

Jackson en David Ellefson zijn al jaren onafscheidelijk met elkaar verbonden. Om de achtsnarige partijen van het Altitudes + Attitude-album live te brengen, maakten de Amerikanen zelfs een tiensnarige.....meer »»

Summer NAMM 2019: veel nieuws van Dunlop/MXR

Met onder meer signature-wahs voor Clark Jr. en Dimebag

Oprichter en naamgever Jim Dunlop overleed eerder dit jaar, maar Dunlop/MXR zit niet stil. Het Californische bedrijf reisde af naar de Summer NAMM in Nashville met veel interessante, nieuwe producten......meer »»

Summer Namm 2019: Trace Elliot-combo's

Met de superkleine ELF aan boord

Op de NAMM in januari zagen we de prototypes, maar nu zijn ze klaar: de ELF-combo's van Trace Elliot. Je kunt ze nu bewonderen op de Summer NAMM in Nashville en in september worden de winkels bevoorra.....meer »»

Summer Namm 2019: Ga compact met de Blackstar amPlug 2 Fly

Koptelefoonversterkers voor gitaar en bas

Wil je thuis in stilte, in de tourbus, backstage of op school op je bas of gitaar oefenen? Het Britse Blackstar lanceert op de Summer NAMM in Nashville twee amPlugs met een keur aan goede sounds......meer »»

Summer NAMM 2019: Vox komt met de Superbeetle Bass

Mini-basversterker met waanzinnige looks en fuzz

Zoek je een versterker met retro-looks voor in je huiskamer of voor gebruik bij akoestische optredens? Zoek niet verder! Vox lanceert de Mini Superbeetle voor bas......meer »»

Summer NAMM 2019: Avid S4 en S1, nieuwe controllers voor Pro Tools en EUCON daw's

Kleiner alternatief voor de S6 en compacte 8 fader controller

Op de Summer Namm in Nashville kondigde Avid twee nieuwe DAW controllers aan. De S4 biedt de workflow van de S6 maar dan voor kleinere studio's en voordeliger, De S1 is een compacte controller met 8 f.....meer »»

Summer NAMM 2019: Fender presenteert Tone Master serie

Digitale Deluxe Reverb en Twin Reverbs versterkers

Fender heeft de Toon Master Serie aangekondigd, bestaande uit de klassieke Deluxe Reverb en Twin Reverb versterkers in een digitale uitvoering......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken