McDSP APB-16 analoge processor met plug-in control

McDSP APB-16 analoge processor met plug-in control

Analoge processing voor je Mac Pro Tools rig

Systemen die aparte dsp processors gebruiken voor plug-ins kennen we van o.m. UAD en Avid. De APB is echter een analoge processor die met een routing plug-in naadloos integreert met Pro Tools.....meer »»

Summer Namm 2019: EVH '79 Bumblebee tribute

Voor de prijs van een gloednieuwe VW Polo

We hebben het even voor je nagezocht: een splinternieuwe Volkswagen Polo koop je voor ongeveer 18.000 euro. Vanaf dat moment begint het afschrijven, terwijl de Bumblebee - gelimiteerd tot 50 stuks en .....meer »»

Summer Namm 2019: Line 6 gig-monsters en een pedalenplatform

Twee zeer verschillende versterkerseries van Line 6

Line 6 lanceerde op de Summer NAMM in Nashville twee zeer verschillende versterkerseries. De een is bedoeld voor de pedalenfreaks onder ons, terwijl de andere serie van een oefenversterker tot een 'gi.....meer »»

Summer Namm 2019: Levy's kleine revolutie in gitaarbandenland

Stel je band makkelijk zelf af

Een gitaarband is een gitaarband. Je hebt ze in verschillende lengtes, van leer, kunststof of canvas en qua design kan je natuurlijk alle kanten op. Van stemmig zwart tot lederen Levy's met vlammen of.....meer »»

Summer Namm 2019: Vintage pakt uit

Met tassen, 12-strings, offsets en P-90's

Het Britse Vintage reisde met een container vol spullen af naar Nashville en wij keken voor jou wat er nieuw was. Genoeg! Vintage komt met tassen, halfholle gitaren en offsets. Je leest er alles over .....meer »»

Summer Namm 2019: Supro's nieuwe vlaggenschip

De Galaxy is leverbaar als combo of als top met speakerkasten

Op de Summer NAMM in Nashville presenteerde Surpo een nieuwe versterker die leverbaar is als top of als combo. De Galaxy is volgens Supro zelf de meest veelzijdige versterker in het assortiment en in .....meer »»

Summer Namm 2019: Gibsons voor Brian Ray en Sheryl Crow

En lees de lijst met komende Gibson-signatures

De vaste lezers van Gitarist, Musicmaker en/of De Bassist herinneren zich vast het interview met Brian Ray. Enkele jaren geleden spraken we met de man die zich de bassist van de bekendste bassist ter .....meer »»

Summer Namm 2019: maar liefst drie Starcasters van Squier

En meer nieuws van Fender's broertje

De Starcaster is altijd een aparte Fender geweest. Enkele jaren terug kwam het merk met een heruitgave en nu komt ook Fender's betaalbare broertje met maar liefst drie versies van het model. En er is .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken