Cort GB74

Cort GB74

Koreaans werkpaard

Cort biedt met de GB74 een klassiek ogende bas aan, met een eigenschap die je niet vaak in bassen ziet: de keuzen tussen twee Jazz-elementplaatsingen of gewoon beide tegelijk. .....meer »»

Sire Acoustics

Betaalbaar, akoestisch en natuurlijk

Sire is onder bassisten inmiddels een gearriveerd merk, met mooie en betaalbare basgitaren. Niet voor niets verbindt meesterbassist Marcus Miller zijn naam met het merk. Sire start nu met een serie ak.....meer »»

Mooer MTC 2 Tone Capture GTR

Zeven gitaren in een doosje

Het begon met Kemper en de opmars is niet tegen te gaan: het werken met IRs, oftewel Impulse Responses. Met dit systeem sla je de sounds - of eigen samples - van je speakerkast of versterker op, zodat.....meer »»

Fender markeert 50 jaar Woodstock met Jimi Hendrix Stratocaster

Customshop replica van "Izabella"

Izabella, de gitaar waarmee Jimi Hendrix op Woodstock het Amerikaanse volkslied vertolkte en de laatste gitaar die hij live gebruikte, is door Fenders customshop in een gelimiteerde oplage van 250 stu.....meer »»

Zeppelin Design Labs Altura MKII Midi Theremin

Compacte Theremin-style gesture controller

De Altura MKII is een controller die je net als de Theremin met handgebaren kunt bespelen. Klanken komen er niet uit, wel mididata......meer »»

Antelope Orion Studio Synergy Core met lekker veel plug-ins

thunderbolt/usb interface met meer dsp rekenkracht

Orion Studio Synergy Core van Antelope Audio is een uitgebreide thunderbolt 3 /usb 2 audio interface met heel veel rekenkracht om plug-ins op te draaien......meer »»

Black Lion Audio Bluey

De 1176 Blue Stripe compressor van Chris Lord Alge gecloned

Van de beroemde Universal Audio 1176 FET limiter bestaan verschillende versies. De zeldzaamste is de Blue Stripe versie. Black Lion Audio heeft een van de beste blauwe 1176's gekopieerd en verkoopt de.....meer »»

Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Houten accessoires en percussie uit Groot Brittannië.

Je hebt ze misschien al her en der voorbij zien komen: de opvallend vormgegeven houten accessoires en percussie-items van Keo Percussion. Het merk is sinds een paar maanden ook goed vertegenwoordigd .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken