D'Addario presenteert de XT-serie snaren

D'Addario presenteert de XT-serie snaren

Krachtig en duurzaam

Met de XT serie introduceert D'Addario snaren die niet alleen sterk zijn, maar ook lang hun oorspronkelijke klank behouden. Voor alle soorten gitaren! .....meer »»

Buchla 208C en Series 100

Nieuwe modulaire synths van Buchla

Het legendarische merk Buchla bestaat nog steeds en ze kondigden recent twee min of meer nieuwe producten aan. De 208C en de Series 100.....meer »»

Nooit meer een kabelwirwar

Je kabels op orde met de Singular Sound Cabli

Ook last van kluwenvorming bij het opbergen van je kabels? Of te lange snoeren op het podium waar je steeds over struikelt? Singular Sound denkt het antwoord te hebben met de Cabli kabelmanager......meer »»

Mackie ProFXv3 mixers

6 modellen met Onyx preamps, fx, usb interface en Pro Tools First

Mackie heeft hun ProFX series mixers een opfrisbeurt gegeven. Onyx preamps, GigFX en een ingebouwde usb interface zijn de belangrijkste kenmerken van de v3 serie.....meer »»

Gibson brengt Slash doubleneck uit

Slash 1966 EDS-1275 Doubleneck

Een replica van de zwarte doubleneck SG, zoals door Slash gebruikt bij Knocking On Heavens Door, wordt in beperkte oplage door Gibson uitgebracht......meer »»

Behringer K-2

Lange video van Behringer

De Behringer K-2 is Behringer's moduleversie van de befaamde Korg MS-20. Nu is er een lange video waarin we een goed beeld van de klank krijgen......meer »»

Erica Synths Black System II

Compleet modulair systeem in Eurorack format

Niet iedereen heeft zin om zelf de modules uit te kiezen voor een modulaire Eurorack synth. Erica Synths biedt hen een mooie oplossing met Black System II.....meer »»

Kuppmen RebounControl

Minder stuiter op je gaasvellen

We schreven eerder al in ons NAMM-verslag over de RebounControl stokken van het Nederlandse Kuppmen. Maar dat het nog even wachten was op het definitieve model van deze carbonfiber stok met ingebouwde.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken