Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Voor wie het compact wil: de Mooer GE150

Multieffect met expressiepedaal

In augustus testten we de Mooer GE300, een uitgebreid multi-effect, compleet met versterkermodeling, speakerkabinet IR’s en de Tone Capture-functie, waarmee je de karakteristieken van een gitaar, ve.....meer »»

M-Audio AIR Series

USB-C audio interfaces met lage latency

Nieuw bij M-Audio zijn 4 high-speed usb interfaces in de Air serie. Met Crystal mic preamps, lage latency en ook heel betaalbaar......meer »»

EBS BassIQ Blue Label

Analoog, inspirerend en maf

Het zweedse EBS komt met de nieuwe BassIQ Blue label. Zoek je autowah of Funkadelic-achtige synthbassgeluiden? Lees dan vooral verder! .....meer »»

Tannoy Gold Series

Nieuwe 'dual cencentric' studiomonitors van Tannoy

Tannoy maakt al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw studiomonitors. Nu introduceren ze de nieuwe betaalbare versie van hun befaamde Gold Series.....meer »»

Jackson JS Bassen

Nieuwe serie bassen van Jackson

Als je naar een concert gaat of een jamsessie zul je niet zo snel bassen (of gitaren) van het merk Jackson tegenkomen. Niet dat het merk niet populair is, in tegendeel! Bassist David Ellefson zweert b.....meer »»

Nieuw; Steinberg UR-C audio interfaces

Drie 32 bit, 192kHz interfaces met usb 3.0 (usb-c)

Nieuw verkrijgbaar bij Steinberg zijn twee 32 bit, 192kHz usb 3 audio interfaces in de UR-C serie. In november komt daar nog een derde rackmount model bij.....meer »»

Send in the Clones!

MXR introduceert de Clone Looper

Als je niet als eerste bent met een product, moet je je onderscheiden. Dat is precies wat MXR doet met de Clone Looper door er een paar leuke features in te stoppen......meer »»

Erica Synths SYNTRX

Modulaire analoge synth met digitale patch matrix

Het uiterlijk doet heel erg denken aan de EMS Synthi AKS, maar de Erica Synths SYNTRX is zeker geen Synthi clone......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken