Native Instruments Traktor Kontrol S3 4-kanaals DJ controller

Native Instruments Traktor Kontrol S3 4-kanaals DJ controller

Grotere jog wheels en vierkanaals mixer met full eq, filter en mixer fx

De nieuwe Native Instruments Kontrol S3 DJ Controller is een overzichtelijk vierkanaals controller met veel features. Native noemt het de 'Essential Four Deck DJ Controller'......meer »»

Victory komt met Britse EL84 versterker

VC35 The Copper

Het populaire Victory Amps biedt in zijn versterkerlijn van cleane tot zwaar overstuurde sounds en zit daarmee in het gebied dat Fender en Marshall hebben gecreeerd. Wat nog ontbrak was een geluid zoa.....meer »»

Steinberg Wavelab 10

Meer functies en gestroomlijnde features

Steinberg heeft de Pro en Elements-versies van Wavelab naar versie 10 opgewaardeerd. Meest opvallende nieuwe feauture is de mogelijkheid om video in het programma af te spelen......meer »»

SSL Origin; lekker groot en heel analoog

Nieuwe mixer met 32 analoge kanalen en nieuwe mic preamp aangekondigd

De Origin is SSL's eerste grote analoge mixer in 15 jaar. Hierin worden de goede eigenschappen van de legendarische E-series gecombineerd met een nieuwe mic pre-amp en een handige layout voor gebruik .....meer »»

Trickfish Minnow Preamp

Nieuwe speler op de markt komt met voorversterker.

Voorversterkers (of preamp als je echt stoer bent) komen steeds vaker voor in de baswereld en vaak in een handige stompbox. Merken als Tech 21, Aguilar, Sadowsky en MXR proppen hun sounds in een handi.....meer »»

Twee nieuwe Lauchpad controllers voor Live van Novation

Launchpad X & Launchpad Mini Mk3

Tien jaar na de komst van de originele Launchpad brengt Novation nieuwe fullsize en draagbare versies uit van de Ableton Live gridcontroller: Launchpad X en Launchpad Mini MK3. Binnenkort review! Nu a.....meer »»

Music Man komt met nieuwe fretloze bas.

Klassieke fretloze StingRay in gelimiteerde oplage.

Music Man was het tweede kindje van uitvinder Leo Fender nadat hij Fender verkocht aan CBS. De bassen hebben generaties bassisten voortgebracht en zijn op menig plaat te horen. Nu komt er een gelimite.....meer »»

AP International Ray Ross Bass Bridge 5

Vijfsnarige versie van revolutionair ontwerp

Ook op onze social media werd er druk gespeculeerd. Is het grote onzin of revolutionair? Niet zelden waren de meningen zo fel over een onderdeel waar we normaal niet zo bij stilstaan: de basbrug. De A.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken