Dynaudio Core 47 en Core Sub

Dynaudio Core 47 en Core Sub

Nieuwe drieweg studiomonitor en subwoofer

Het Deense Dynaudio maakt al 40 jaar topkwaliteit studiomonitors. Nieuw bij het merk is het Core 47 driewegsysteem en een subwoofer.....meer »»

Meer nieuws van Hofner

Duitse koffer en een rode Verythin.

Eerder deze week brachten we het nieuws van de gelimiteerd uitgebrachte Hofner Ignition met teacup-knoppen, maar het Duitse merk heeft meer nieuws. De Verythin Bass is er tijdelijk in transparant en v.....meer »»

Hofner Ignition Ltd Series

Hofner brengt Ignition uit in beperkte oplage.

Als je Höfner zegt, dan zeg je meteen Paul McCartney wat uiteraard logisch is. Toch hebben meer bassisten zich gewaagd aan dit 'basje', zo gebruikt Flea er een als hij met Thom Yorke speelt, Robbie S.....meer »»

InfraDeep PVX-800

Polivoks synthmodule uit ijskoud Siberië

Er zijn al verschillende synths en modules te koop die gebaseerd zijn op de roemruchte Polivoks uit de voormalige Sovjet Unie. InfraDeep uit Novosibirsk in Siberië doet ook mee met de nieuwe PVX-800.....meer »»

Gallien-Krueger Legacy Combo

Nieuwe serie combo's met klassiek geluid.

Gallien-Krueger gaat inmiddels al meer dan 50 jaar mee en veel bassisten hebben hun naam hieraan verbonden. Flea, Adam Blackstone, Duff McKagan en Tom Hamilton zijn slechts een handjevol topbassisten......meer »»

Superlative SB01 Space Bee

SH-101 kloon met extra's

Het Amerikaanse Superlative introduceert de Space Bee. Hij ziet eruit als een Roland SH-101 en het is ook een kloon maar dan wel heel compact en met diverse extra's.....meer »»

EBS Billy Sheehan Ulitmate Signature Drive

Overdrive pedaal in een nieuw blauw jasje.

Overdrive pedalen komen voor in alle soorten en maten, kleuren en...merken. Zij zorgen ervoor dat je bas vies klinkt en de geluidsman zal je snel het teken geven dat al het laag uit je bas is verdwene.....meer »»

Strymon Iridium: ampmodeling op je pedalboard

Klassieke versterker/speakersounds gebaseerd op de Vox AC30, Fender Deluxe Reverb en Marshall Plexi

Strymons Iridium pedaal is vooral ontworpen voor gitaristen die live rechtstreeks de PA in willen of in de studio direct in de mengtafel. Het pedaal biedt authentieke buizensounds en “ongekend impul.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken