Grootste gitaarsynth

Grootste gitaarsynth

Boss SY-1000

Na de SY-300 en compacte SY-1, komt Boss nu met de One To Rule Them All Sy-1000 Guitar Synthesizer. .....meer »»

Zplane deCoda

software muziekanalyser

Zplane is specialist in timestretching en pitchchanging. Hun algoritmes worden in diverse daw's gebruikt. DeCoda richt zich echter op het analyseren van een stuk muziek en kan zelfs individuele instru.....meer »»

Gitaarversterker in je hoofdtelefoon

Boss Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System

Met het Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System brengt Boss de versterkertechnologie van de Katana-reeks in een draadloze hoofdtelefoon. Door enkele unieke functies wordt gezorgd voor e.....meer »»

De beste audio-interfaces 2019

12 uitstekende audio-interfaces voor muziekproductie

Of je het nu een audio interface of gewoon een geluidskaart noemt, als je muziek produceert op een Mac, PC, iPad of zelfs een iPhone kun je niet zonder. Maar wat is nu de beste keuze? We zetten 12 pri.....meer »»

DPA 4560 CORE

stereo microfoon voor op je hoofd

Immersive is een modewoord dat staat voor surround sound. Dat kan een variatie van Dolby audio zijn maar ook een binaurale opname met de DPA 4560 CORE.....meer »»

Restring Days bij Keymusic-winkels - Laat je gitaar gratis van nieuwe snaren voorzien

Martin Restring Tour & D'Addario Re-string Days

De Keymusic-winkels in Nederland en België gaan een serie restring evenementen organiseren onder de titels Martin Restring Tour en D’Addario Re-string Days: laat je gitaar gratis van een nieuw setj.....meer »»

Blackface in a box

Mad Professor Super Black

Met de Super Black brengt Mad Professor een pedaal uit dat het circuit van Fender blackface versterkers simuleert. Daarbij krijg je bovendien een overdrive......meer »»

Xotic RC Bass Booster V2

Nieuwe versie Bass Booster.

Het Amerikaanse merk Xotic (om precies te zijn Californië) heeft al aardig wat producten op de markt gezet maar hier in Nederland zie je het nog weinig of zelfs niet. Gelukkig voor ons komt er een ni.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken