NAMM Show 2020 - Korg Nu:Tekt OD-S

NAMM Show 2020 - Korg Nu:Tekt OD-S

Bouw je eigen overdrive!

Korg weet altijd met frisse ideeën te komen en het Nu:Tekt submerk is geen uitzondering. In deze serie verscheen al een zelfbouw synth, nu is het de beurt aan een zelfbouw overdrive. .....meer »»

NAMM Show 2020 - British Drum Company

Casino Hardware en Nicko McBrain Signatures

Bij British Drum Company treffen we drie belangrijke nieuwtjes aan. Allereerst heeft het merk zijn eerste eigen hardwareserie ontworpen, en die zit vol met allerlei slimmigheidjes. De hardwarereeks he.....meer »»

NAMM Show 2020 - Jamstik Studio Midi Guitar

E-gitaar met Fishman midi pickup

Jamstik introduceert een nieuwe midi gitaar; headless met standaard gitaar pick-ups en een midi element.....meer »»

NAMM Show 2020 - Artesia Pro Xpad

Compacte, betaalbare pad controller

Het Amerikaanse Artesia Pro presenteert een elegante en zeer platte pad controller voor een aantrekkelijke prijs......meer »»

NAMM Show 2020 - Sire

Short scale, een passieve Jazz Bass en meer..

Sire blijft maar uitbreiden. Het merk komt met veel bijzonder gitaarnieuws naar de NAMM, maar ook met meer dan genoeg moois op basgebied. Zo komt het merk met een short scale bas en een passief Jazz B.....meer »»

NAMM Show 2020 - Vintage

'Distressed' afwerkingen voor V4

Het merk Vintage, net als Wilkinson eigendom van de John Hornby Skewes-groep staat bekend om de zeer betaalbare en prima kopieën van bekende modellen. Twee Precision-modellen zijn nu leverbaar in een.....meer »»

NAMM Show 2020 Beursnieuws - Ibanez effectpedalen

Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante's favoriete wah wordt ook opnieuw uitgebracht

Ibanez onthulde interessante toevoegingen aan de AZ en RG gitaarseries, maar op effectgebied heeft het Japanse bedrijf ook een en ander in petto: twee nieuwe minipedalen en twee welkome heruitgaven......meer »»

NAMM Show 2020 - deel 16: Tech 21Sansamp PSA

Video-interview met CEO Andrew Barta en bedenker Richie Kotzen

De SansAmp PSA is een bekende rackunit die is terug te vinden in veel professionele opnamestudio's. Hij werd gebruikt op talloze grote releases, in filmmuziek en tijdens wereldwijde tournees van artie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken