Droom weg met de Strymon NightSky

Droom weg met de Strymon NightSky

Meest experimentele Strymon reverb tot nu toe

Na de blueSky, Flint en BigSky, is de NightSky de vierde reverb van Strymon. en dit keer gaat het om een experimentele reverb met synthesizer-mogelijkheden. Alles is direct met regelaars in te stellen.....meer »»

Eventide Blackhole reverb als stand-alone pedaal

Galm zo groot als de kosmos

Het veelzijdige Blackhole pedaal heeft twee soorten oneindige reverb, diverse klankopties en talloze presets......meer »»

Mateus Asato krijgt signature overdrive

Jackson Audio El Guapo

Het Amerikaanse Jackson Audio brengt met de El Guapo een signature overdrive uit voor gitarist Mateus Asato. Nou ja, overdrive is wat te kort door de bocht, het is een zeer uitgebreid pedaal met een v.....meer »»

Nieuwe in-ears van Ears4U

Stage-serie - ook optisch op maat

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier.....meer »»

Native Instruments Maschine+

Nieuwe Maschine werkt nu ook zonder computer

NI's Maschine is een uitstekende groovebox met veel mogelijkheden. De nieuwe Maschine+ kun je nu helemaal zelfstandig zonder computer gebruiken.....meer »»

Nieuwe Roland Fantom System Update 1.60

SuperNatural akoestische en elektrische piano's en Zenology

De Fantom System Update 1.60 introduceert nieuwe sounds en functies, waaronder Scene import/export, snellere navigatie en ondersteuning voor Roland Cloud en de nieuwe Zenology software synthesizer......meer »»

De revolutionaire Circle Guitar

Je hoeft zelf geen snaren meer aan te slaan

Meestal zijn nieuwe gitaren toch redelijk conservatief gebouwd. Een afgerond hoekje hier, een nieuw element daar, in die categorie zitten de meeste vernieuwingen. Maar af en toe wordt er een totaal ni.....meer »»

Veel nieuws van Harley Benton

Thomann-huismerk gaat vol voor de bas

We hebben al eerder een versterkertop van Harley Benton getest, maar nu is er een complete serie tops, combo's en speakerkasten uitgekomen, van Thomann's betaalbare huismerk. Hier lees je alles van de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken