Metal Muff met Noise Gate

Metal Muff met Noise Gate

Uitgekomen in de Nano Serie van Electro-Harmonix

Electro-Harmonix heeft in de Nano serie compacte pedalen de Metal Muff met Noise Gate uitgebracht......meer »»

Charmant, massief en betaalbaar, dat is de Core serie van Cort

Drie moderne akoestische modellen

Cort introduceert de Core Serie bestaande uit drie volledig massieve akoestische gitaren met stijlvolle features en een aantrekkelijke prijs. .....meer »»

Boss RC-500 Loop Station

Nieuwe tweesporen looper van Boss

'Met een looper met ‘slechts’ twee sporen kun je toch heel veel mogelijkheden hebben, bewijst Boss met de RC-500 Loop Station'. Zo begint de test van de Boss RC-500 Loop Station die we in de volge.....meer »»

Keymusic blijft uitbreiden

Nieuwe winkels in Amsterdam, Deventer en Rotterdam en franchisenemers gezocht

Na de opening in juli van de nieuwe XXL-store op het Eilandje te Antwerpen heeft Keymusic maar liefst twee nieuwe winkels geopend in het gebouw Q-Factory in Amsterdam-Oost. In Rotterdam is de winkel n.....meer »»

Vintage Statesboro' akoestische bas

Met zeer scherpe prijs

Vintage kennen we als een budgetmerk, maar de kwaliteit is altijd verrassend goed. Dat komt mede door de onderdelen en elektronica van zustermerk Wilkinson. Het merk komt nu met een zeer betaalbare, v.....meer »»

Epiphone Jack Casady Bass

In twee te gekke nieuwe kleuren

De Epiphone Jack Casady gaat alweer bijna 25 jaar mee en in die tijd is de bas alleen maar populairder geworden. Steeds meer bekende artiesten spelen er mee en af en toe komt Epiphone met een nieuwe k.....meer »»

Ga je podcasten? AKG biedt totaalpakket Podcaster Essentials

AKG Lyra usb-microfoon, AKG K371-hoofdtelefoon, Ableton Live 10 Lite, verbindingskabels en online cursus

AKG brengt met de Podcaster Essentials voor € 299,- een alles-in-één podcaster-kit op de markt die bestaat uit een AKG Lyra usb-microfoon, een AKG K371-hoofdtelefoon, Ableton Live 10 Lite, een onl.....meer »»

Boss TB-2W

Terug naar de roerige jaren zestig met de Sola Sound Tone Bender

Boss werkt samen met Sola Sound voor de Boss TB-2W: een van de pedalen waarop we niet kunnen wachten. Het nieuwe fuzzpedaal is gebaseerd op de beroemde Sola Sound Tone Bender Mk. II van halverwege de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken