Gallien Krueger 800RB Plugin

Gallien Krueger 800RB Plugin

Virtuele GK door Brainworx

De Gallien Krueger 800RB is misschien niet de allerbekendste basversterker, maar wat ons betreft staat hij in de Top 10 van basversterkers, met onder meer de Acoustic 360, Marshall Super Bass en de Am.....meer »»

Productnieuws 2021: Charvel & Jackson

Nieuwe MJ serie

Charvel en Jackson, die allebei onder de paraplu van Fender vallen, bieden heel wat nieuwe modellen voor 2021. Leuk detail: de nieuwe MJ-modellen verschijnen bij beide merken......meer »»

Productnieuws 2021 - Zildjian Family Vault Ride

Uit de voorraad van Armand zelf.

Dit jaar is het jaar dat Armand Zildjian zijn 100ste verjaardag zou vieren, en dat wilde Zildjian niet zomaar voorbij laten gaan. Dus komt het merk met een heel exclusief en peperduur verjaardagscadea.....meer »»

Silver Snark all-instrument clip-on tuner

Populair stemapparaat nu nog preciezer en robuuster

In 2010 kwam de Snark clip-on tuner op markt, die onmiddellijk een nieuwe industriestandaard zette. Met tot nu toe meer dan 25.000.000 verkochte exemplaren is het de best verkopende clip-on tuner ter .....meer »»

Productnieuws 2021: Zoom

G6 multi-effects processor

Vorig jaar introduceerde Zoom de G11, een grote vloerprocessor die de concurrentie aanging met bijvoorbeeld de Boss GT-1000. Met de nieuwe G6 presenteert Zoom een compactere versie die er ook nog eens.....meer »»

Productnieuws 2021: Boss

Nieuwe pedalboards en tuner

De nieuwe OC-05 en RC-500 op de hielen volgend, presenteert Boss drie nieuwe pedalboards en twee nieuwe clip-on tuners......meer »»

Productnieuws 2021: Gator Frameworks

Deluxe Closet Hanger

Soms komen merken met iets waarvan je niet dacht dat je het nodig had en soms heb je dat ook niet. Dit nieuwe product van Gator bracht op deze regenachtige dag in ieder geval een glimlach op ons gezic.....meer »»

Productnieuws 2021: Taylor

Twee nieuwe GT's en een charity actie

Taylor Guitars introduceerde afgelopen oktober de Grand Theater met zijn nieuwe compacte bodyvorm. Nu zien we dit jonge model terugkomen in twee duurdere varianten......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken