Music Man St. Vincent met goldfoils

Music Man St. Vincent met goldfoils

St. Vincent vertelt over haar nieuwe gitaar

Er is een nieuwe versie van de Ernie Ball Music Man St. Vincent Signature. Het is voorzien van goldfoil-elementen en we spraken de naamgeefster over de gitaar......meer »»

Mustang Micro van Fender

Ultieme versterkerplug?

Na de vernieuwde Mustang GT versterkers, komt Fender nu met de Mustang Micro. Een plug-‘n-play versterker van dit formaat kennen we inmiddels wel, maar Fender gaat met de Micro een stapje verder. .....meer »»

Pearl lanceert veel productnieuws bij 75-jarig jubileum

Verslag met veel video's van de nieuwe gear

Pearl bestaat 75 jaar, en dat kan het merk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom introduceren de Japanners een hele reeks aan producten met een ferme knipoog naar het verleden. .....meer »»

Rock Grooves & Samples Pack van Koen Herfst

300 grooves & fills plus one shot samples van de Koen Herfst drumkit

Drummer Koen Herfst en Sandlane studios hebben het ‘Koen Herfst Rock Grooves & Samples Pack’ uitgebracht. Het is een collectie van 300 loops en fills in diverse tempo’s en ‘oneshot samples’ .....meer »»

Eventide Audio Micropitch Delay

Het Micropitch Delay algoritme in een effectpedaal

Met de Mircopitch Delay, maakt Eventide Audio het Micropitch Delay algoritme beschikbaar in een compact pedaal. Tot nu toe was het algoritme al te vinden in de H910 en H949 effectprocessors en de H300.....meer »»

Tom Petty SJ-200 Wildflower signaturegitaar

Gebouwd in de Gibson Acoustic Custom Shop in Montana

Hoewel de slagplaat je misschien doet denken aan Kiss, maakte Gibson toch echt ter ere van Tom Petty een speciale 'Tom Petty SJ-200 Wildflower' akoestische gitaar. De gitaar is geïnspireerd door de g.....meer »»

Fender Acoustasonic Jazzmaster

De nieuwste gitaar in de Acoustasonic lijn van Fender

Na de Stratocaster en de Telecaster, maakt Fender nu ook een Acoustasonic Jazzmaster. Het lijkt erop dat dit model sterk zal verschillen van de vorige twee, natuurlijk in uiterlijk, maar ook in geluid.....meer »»

PreSonus Studio One 5.2

DAW update met 30 nieuwe functies

Studio One is een uitstekende daw van het Amerikaanse PreSonus, die voor een aanzienlijk deel door hun Duitse softwarelab is ontwikkeld. Zojuist is versie 5.2 verschenen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken