Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Fishman AFX Minipedalen

Serieuze akoestische pedalen

Fishman introduceert de NAMM een reeks van vier minipedalen die speciaal zijn ontworpen voor akoestische gitaristen......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Ludwig vernieuwt de Neusonic

Nieuwe ketel en nieuwe kleuren.

Ludwig introduceerde op de NAMM show een nieuwe versie van de Neusonic drumkit, met een licht gewijzigde ketelconstructie en een behoorlijk uitgebreid kleurenaanbod......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: LR Baggs’ HiFi pickupsysteem voor akoestische gitaar

Systeem kan geïnstalleerd worden zonder boren of schroeven

LR Baggs lanceert de HiFi, een pickupsysteem voor akoestische gitaar dat twee brugplaatsensors combineert met hifi-elektronica voor een uitzonderlijke balans, definitie en dynamiek. Het systeem is goe.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: IK Multimedia AXE I/O One

Betaalbare gitaarinterface biedt veel mogelijkheden om je geluid vorm te geven.

IK Multimedia’s AXE-serie audio-interfaces heeft - een aanwijzing zit in de naam - altijd gitaristen en bassisten in gedachte gehad. Deze reeks wordt nu uitgebreid met de betaalbare AXE I/O One 1-in.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Squier Sonic Series

Squier gaat de strijd aan.

Als je een betaalbare P of J zoekt, kan je tegenwoordig bij veel merken terecht. Van Eko tot Sire tot SX tot... Squier merkt dit ook en het was tijd om de basismodellen op te frissen en te verbeteren......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Music Man StingRay Special

Nieuwe kleuren en de kop in kleur

De enige foto die we hebben, is wat vaag, maar Music Man komt met mooi nieuws naar de NAMM. De 2023 StingRay Special......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - de show is begonnen!

Langzaamaan probeert de NAMM Show post-covid terrein te winnen. De laatste beurs die wij bezochten was die van 2020, en sindsdien staat er duidelijk een rem op productinnovatie. De NAMM Show van 2021 .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken