Sugar Factory Failliet

Sugar Factory Failliet

Amsterdams podium sluit deuren

Buiten Amsterdam was Sugar Factory misschien niet zo bekend, maar binnen de stad - door samenwerkingen met Melkweg, populaire dance-avonden en een divers programma - was de sfeervolle zaal een begrip......meer »»

Access All Areas bij Within Temptation

Een sfeer- en gearverslag van Nederlands bekendste metalband

Within Temptation is na een wankele periode weer een druk tourende band. Ook in 2018 was het flink raak. Musicmaker mocht op visite komen in AFAS Live, Amsterdam voor een sfeer- en gearverslag. Het vo.....meer »»

POPTV #15 ma 7 januari, Amsterdam Master of Puppets: wie is de baas?

Met gasten Tijs Van Liemt, Wilbert Mutsaers en Peter Smidt

Masterstudenten van het Pop-Department van het Conservatorium van Amsterdam produceren samen jaarlijks drie POPTV-uitzendingen. Het doel van POPTV is om studenten in gesprek te brengen met belangrijke.....meer »»

Test van de LD Systems Maui 5 GO mini-PA

De GO gaat best hard! En dat nagenoeg zonder vervorming

Stel: je wordt geboekt voor een semi-akoestische gig, solo of met een zanger(es), op een tuinfeest met beperkte ruimte voor je spullen, geen geld voor techniek of enige tijd voor opbouw, maar het moet.....meer »»

Muziekwinkel Dirk Witte verdwijnt uit Amsterdam

Parkeerbeleid en toerisme doen muziekhandel de das om

In het centrum van Amsterdam domineren de Nutella-shops, souvenirwinkels, coffeeshops en andere toerisme-gerelateerde activiteiten. In dat centrum waren tot voor kort nog drie muziekwinkels te vinden:.....meer »»

Interview: Anneke van Giersbergen

Over alcohol, auto's en haar meest genânte podiummoment

Anneke van Giersbergen oogste wereldwijd succes als frontvrouw van metalband The Gathering en met haar solo-carriere. Ze vloog vanaf de jaren negentig de hele wereld over met haar muziek. Dat betekent.....meer »»

2000 Drummers aan Zee film op YouTube

Abonneer je nu gratis op het '2000drummersaanzee' YouTube-kanaal

Four Horizons - 2000 drummers aan zee was een waanzinnig spektakel en een geweldige dag voor de 2000 deelnemende slagwerkers. Op 9 september 2018 speelden ze onderleiding van Cesar Zuiderwijk twee uur.....meer »»

Abbey Road REDD .37

Geschiedenis van een van de beroemdste mixing desks

Allerlei apparatuur uit de beroemde Abbey Road studio's geldt als legendarisch. Het meest befaamd is wel de REDD .37 mixer die onder meer door de Beatles gebruikt werd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken